Dev derbiye scout akını!

Dev derbiye scout akını!

Galatasaray-Beşiktaş derbisi sadece sonucu itibariyle önemli değil. Avrupa'nın önde gelen kulüpleri Galatasaray ve Beşiktaşlı bazı isimleri mercek altına alacak ve rapor hazırlayacak.

Ajans Beşiktaş - Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Lyon Şef Scout’u Bruno Cheyrou Kerem Aktürkoğlu’nu canlı izlemek için Galatasaray-Beşiktaş maçına gelecek.

UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna namağlup devam eden Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu gösterdiği performansla birçok kulübün radarına girmeyi başarmıştı. Sarı Kırmızılı ekipte ayrıca Marcao ve Nelsson gibi yıldızlar da derbide dikkatle takip edilecek oyuncular arasında yer alıyor.

KEREM İÇİN ATLETICO MADRID VE LYON İDDİASI

 

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun başında 24Erzincanspor'dan kadrosuna kattığı Kerem Aktürkoğlu, performansıyla büyülemeye devam ediyor. 23 yaşındaki genç yıldız için Atletico Madrid ve Lyon kulüplerinin devrede olduğu iddia ediliyor. İspanyol basınından Sport, Barcelona-Galatasaray karşılaşmasının ardından Atletico Madrid'in Kerem Aktürkoğlu için girişimlerde bulunduğunu iddia etmişti. Ayrıca Fransız basını da Kerem Aktürkoğlu için Lyon'un nabız yoklayabileceğini belirtmişti.

BEŞİKTAŞLI YILDIZLAR DA İZLENECEK

 

Galatasaray-Beşiktaş derbisinde sadece Sarı Kırmızılı yıldızlar değil Beşiktaş'ın genç isimleri de takip edilecek. Siyah Beyazlılarda Ersin Destanoğlu'nun adı uzun süredir Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice ile anılıyor. Siyah Beyazlıların sezon başında Nice'den gelen teklifi kabul etmediği iddia edilmişti. Fransız kulübünün bu sezonun sonunda yeniden Beşiktaş'ın kapısını çalması bekleniyor. 

Ayrıca Önder Karaveli'nin görev vermesi halinde Rıdvan Yılmaz da yakından takip edilecek isimler arasında yer alıyor. Fransız basını geçtiğimiz günlerde Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu ve Beşiktaş'tan Rıdvan Yılmaz'ın Lyon tarafından izlendiğini iddia etmişti. (Skorer)