Dev kulüpler Beşiktaş'ın kapısında yatıyor! 4 oyuncu listede...

Dev kulüpler Beşiktaş'ın kapısında yatıyor! 4 oyuncu listede...

Beşiktaş’ın başarısı devleri harekete geçirdi. Avrupa’nın önde gelen takımları, devre arasında Kara Kartal’ın kapısını Cenk, Oğuzhan, Caner ve Tolgay için çalmaya hazırlanıyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın ligde 2 yıldır kazandığı şampiyonluk ve Devler Ligi'nde Porto karşısında kazandığı zafer Avrupa kulüplerinin Siyah-Beyazlı oyunculara olan ilgisini daha da artırdı. Porto karşısında mükemmel bir gole imza atan Cenk Tosun'a Tottenham ve Valencia başta olmak üzere Stoke City ve Bayer Leverkusen'in de talip olduğu öğrenildi. Oğuzhan ise Arsenal, Roma ve Marsilya gibi üst düzey kulüplerin radarına girdi.

OCAK AYINDA RESMİ TEKLİF VAR

Kartal'ın bir başka başarılı ismi Tolgay Arslan'a Lazio ve Inter, Caner Erkin'e de Liverpool'un talip olduğu ortaya çıktı. Bu kulüplerin Ocak ayında Beşiktaş'ın kapısını çalarak 4 futbolcu için resmi teklif yapacağı öne sürüldü.

​CENK'İN FİYATI 20 MİLYON EURO

Beşiktaş Yönetimi'nin astronomik bir rakam verilmesi durumunda futbolcuların satılmasına izin vermesi bekleniyor. Özellikle Cenk Tosun için 20 milyon Euro'dan aşağı bir rakam istenmeyeceği gelen bilgiler arasında. (Takvim)

Etiketler :