Dilmen'den "Federasyondaki Beşiktaşlıları temizleyeceğim" diyen Yıldırım'a destek

Dilmen'den "Federasyondaki Beşiktaşlıları temizleyeceğim" diyen Yıldırım'a destek

Spor yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, TRT Spor ekranlarından transfer gündemi ile ilgili yorumlarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın son durumunu değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Quaresma kabahatı sağda solda aramayacak. Ben niye gol atamıyorum diye kendinde arayacak. Caner Erkin de günde 6 saat çalışsın. Kendine iyi baksın. Artık top Caner'de. Son 3-4 haftaya belki yetişir." 

Samuel Eto'o gelişmelerini yorumlayan Dilmen, "Eto'o gelirse Beşiktaş'ın şampiyonluk yüzdesini arttırır. Kafası başka takımda olan bir oyuncuyla Rıza hoca çalışır mı? Bilemiyorum. Eto'o bu ortamda gider. Ama Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, UEFA kriterlerine takılmış durumda. Çilekler, böcekler artık kalmadı.

Aziz Yıldırım'ın 'Federasyon'daki Beşiktaşlıları temizleyeceğim' açıklamasına destek çıkan Rıdvan Dilmen, "TFF başkanlığı adaylığımı açıklamam spontane gelişti, sonra ciddiye alındı. Ben hayatım boyunca objektif oldum ama Aziz Yıldırım, kurumlarla ilgili açıklamasında %100 haklı. Federasyonun kurullarında tarafsızlık olduğuna inanmıyorum. Hepsi bir tarafı tutuyor. Kurullardaki bazı çalışanlar kulüp başkanlarının yanına gelip maç izliyorlar." dedi. (Futbol Arena)