Dinamo Kiev'in hocası Khatskevich ile telefonda konuşan Vida, yapılan 'Geri dön' çağrısını reddetti!

Dinamo Kiev'in hocası Khatskevich ile telefonda konuşan Vida, yapılan 'Geri dön' çağrısını reddetti!

Beşiktaş’ın anlaşma sağladığı Vida, Dinamo Kiev’in hocası Khatskevich’den gelen görüşme talebini geri çevirmedi, telefonla konuştu. Hırvat stoper, ‘Geri dön’ çağrısına olumsuz yanıt verdi.

Ajans Beşiktaş - Siyah-Beyazlılar, son 2 sezondur takip ettikleri Domagoj Vida’yı sezon başında takımına kazandırmaya çok yaklaşmış ancak Dinamo Kiev’in karar değişikliği sonrasında bu transfer gerçekleşmemişti.

Bu gelişmenin ardından tecrübeli stoperin 31 Aralık 2017’de sona erecek olan sözleşmesini göz önünde bulunduran yönetim, Hırvat futbolcuyla 1 Ocak 2018’den itibaren geçerli olmak üzere 4,5 yıllık ön anlaşma imzalamıştı. 5,5 sezonluk Dinamo Kiev kariyerine 2 hafta önce oynanan Partizan maçı sonrasında veda eden yıldız oyuncu için, ‘Dinamo Kiev’de kalıyor’ iddiaları ortaya atıldı.

Eşi Ivana Gogic’le birlikte

Konuyla ilgili olarak ulaşılan bilgiye göre Domagoj Vida’nın Dinamo Kiev’den gelen görüşme teklifini kabul ettiği ve teknik direktör Aleksandr Khatskevich’le telefonda konuştuğu bildirildi. Eşi Ivana Gogic’le birlikte Dubai’de tatilde olan Vida’nın, eski hocasının ısrarına rağmen Dinamo Kiev teknik direktörüne olumlu yanıt vermediği öğrenildi.

Eğer gelmezse...

Kariyeriyle ilgili olarak son kararını 25 Aralık’a kadar verecek olan Vida, İngiltere Premier Lig ekiplerinden beklediği teklifin gelmemesi halinde İstanbul’un yolunu tutacak. Eğer Vida, sürpriz bir şekilde Ada’dan beklediği yüksek maaşlı öneriyi alırsa bu kez Kartal, önemli bir maddi gelir elde edecek. Siyah-Beyazlılar, tecrübeli oyuncunun transferinin gerçekleşmemesi halinde sözleşmesine koydurduğu cayma maddesi gereğince kasasına 4 milyon Euro (18.1 milyon TL) koyacak. (Fanatik/Gökmen Özcan)

Etiketler :