Dinamo Kiev'li Moraes'ten "Beşiktaş" açıklaması

Dinamo Kiev'li Moraes'ten "Beşiktaş" açıklaması

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan isimlerden biri olan Dinamo Kiev'in Brezilyalı forveti Junior Moraes, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Brezilya basınına konuşan Dinamo Kiev forveti, yakın arkadaşı Beşiktaşlı Marcelo'nun, kendisiyle ilgili Türkiye'de çıkan haberlerin fotoğraflarını gönderdiğini söyledi. 29 yaşındaki Sambacı forvet şunları söyledi:

"Beşiktaş'ta bir arkadaşım var. Marcelo benim en yakın dostlarımdan bir tanesi. Santos'ta birlikte top koşturmuştuk. Türkiye'deki gazetelerde benimle ilgili çıkan transfer haberlerinin resimlerini bana gönderdi.

"TEKLİF GELİRSE BİR ŞEYLER OLABİLİR"

Bu haberler beni çok sevindirdi. Çünkü Beşiktaş iyi futbolculara ve güzel bir stada sahip güçlü bir takım. Müthiş bir taraftar grupları var. Futbolda bir çok transfer söylentisi dolaşır, bilirsiniz. Benim Dinamo Kiev ile sözleşmem devam ediyor ve burada mutluyum. Ancak kulüp ve benim açımdan cazip bir teklif gelirse, o zaman bir şeyler olabilir."

ŞENOL HOCA'NIN KARAR BELLİ DEĞİL

Brezilyalı oyuncunun bu açıklamasının ardından Beşiktaş yönetiminin de teknik direktör Şenol Güneş ile görüştükten sonra tecrübeli oyuncunun transferiyle ilgili son kararı vermeyi bekleniyor.

BÜTÜN AİLESİ SPORCU

Beşiktaş'ın transfer listesindeki isimlerden Junior Moraes, sporcu bir aileden geliyor. Babası Flamengo ve Santos'ta futbol oynadı. Annesi Brezilya'nın tenis şampiyonlarından. Erkek kardeşi Bruno, Santos ve Porto'da forma giydi. Kız kardeşi sakatlığı nedeniyle futbolu bıraktı. 4 yaşında futbola Robinho ile aynı takımda başladı.

2 MAÇ KAÇIRDI

Moraes, bugüne kadar sakatlık nedeniyle sadece 2 maç kaçırdı. 2013 yılında Metalurh Donetsk formasını giyen Brezilyalı forvet iki resmi maçta forma giyemedi. Moraes, o günden bu yana herhangi bir sakatlık yaşamadı.

13 GOL 2 ASİST

Dinamo Kiev'e 2015 yılında Metalurh Donetsk'ten bedelsiz olarak gelen 29 yaşındaki Aluisio Chaves Ribeiro Moraes Junior, bu sezon toplam 29 maça çıkarken 13 gol atıp, 2 de asist yaptı. (Sabah & Milliyet)

Etiketler :