Doğru karar Aboubakar! Rakiplerine fark attı

Doğru karar Aboubakar! Rakiplerine fark attı

Rakamlar sezon başında Kalinic, Ze Luis ve Mandzukic’i isteyen ama Vincent Aboubakar'ı alan Beşiktaş'ın ne kadar doğru bir karar verdiğini gösteriyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın Kamerunlu forveti Vincent Aboubakar, bugüne kadar ortaya koyduğu performansıyla siyah-beyazlı camiadan geçer not almayı başardı. Siyah-beyazlı kulübün Başkanı Ahmet Nur Çebi, bir süre önce "Pahalı oyuncu iyi oyuncudur, ücreti düşük olanlar da kötüdür algısını yıkacak bir kadromuz var" derken; akıllara sezon başında yüksek ücretleri yüzünden alınamayan Kalinic, Ze Luis ve Mandzukic geldi.

RAKİPLERİ KAYIPLARDA

Bu üç oyuncudan Kalinic yeni takımı Verona'da 5 maçta 274 dakika forma giydi ve henüz gol atamadı. Lokomotif Moskova'ya giden Ze Luis 6 maçta 249 dakika oynadı, sadece 1 gol ve 1 asist yapabildi. Mandzukic ise kendisine takım bile bulamadı. Siyahbeyazlıların renklerine kattığı Vincent Aboubakar ise Beşiktaş formasıyla 8 maçta 643 dakika 5 gol ve 1 asistle oynadı ve yönetimin 'doğru karar' verdiğini istatistikleriyle kanıtladı. (Fotomaç)

Etiketler :