Domagoj Vida: "Benim Beşiktaş'a imzam ve sözüm var"

Domagoj Vida: "Benim Beşiktaş'a imzam ve sözüm var"

Beşiktaş'ın Ocak ayında kadrosuna katmayı planladığı Domagoj Vida'ya Everton ve Milan'ın gelen teklifler kafaları karıştırsa da, siyah beyazlı kulübün aleyhine henüz olumsuz bir durum yok.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş transfer gündeminde Ocak ayında kadroya katılması planan Domagoj Vida'ya Everton ve Milan'dan gelen transfer teklifleri kafaları karıştırsa da, ulaşılan bilgiye göre siyah beyazlı kulübü zorda bırakacak bir durum henüz yok.

Ocak ayında sözleşmesi bitecek olacan ve Beşiktaş'ın ön protokol yaptığı Domagoj Vida hakkında Ukraynalı gazeteci Valeriy Prygornytskyy, Everton ve Milan'ın devrede, Hırvat stoperin ise karar vermesi için 10 gün süresi olduğunu iddia etmişti. Ancak bu tekliflere rağmen Hırvat stoperin önceliği Beşiktaş.

Gelen transferler tekliflerine rağmen Vida yakın çevresine, "Benim Beşiktaş'a imzam ve ayrıca sözüm var. Dolayısıyla ilk sırada Beşiktaş geliyor." ifadelerini kullandı.

Vida'nın Beşiktaş'a transferinde eğer beklenmedik bir pürüz yaşanır ve başka bir kulübe giderse, Ukraynalı gazetecinin iddia ettiği gibi siyah beyazlı kulüp bundan dolayı tazminat alacak. (Futbol Arena)

Etiketler :