Domagoj Vida Hırvat basınına konuştu! "Bizim için altınsın Domagoj"

Domagoj Vida Hırvat basınına konuştu! "Bizim için altınsın Domagoj"

Beşiktaş'ın Hırvat yıldızı Domagoj Vida, Hırvat basınına bir röportaj verdi. İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Domagoj Vida, özellikle Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Vida, Hırvat basınından 24sata'ya verdiği röportajda final gününü ve hissettiklerini bakın nasıl anlatıyor....

"Uçakta zaten bir bayram havası vardı. Bazılarımız şarkı söylüyordu, bazıları uyuyorlardı, uyuyabiliyorlardı. Ve Hırvatistan'a yaklaşırken, benzeri görülmemiş bir hoşgeldin kurtarılmasının mümkün olup olmadığı hakkında konuşmaya başladık, bu şekilde olabileceğine inanmadık. Pek çok insanın bizi beklemesi mümkün mü? Sonra birisi sordu, 'Bu bir rüya mı?' Rüyada mıydık? Biliyorsun, farkında bile değildik. Pilot, Hırvat hava sahasında olduğumuzu ve bizi güvende tuttuğunu bildirdi. Ve Hırvat toprağına indiğimizde, bir çılgınlık vardı, "dedi

Uçaktan indiğinde neler hissettin sorusuna Vida, "Bu hala gerçek değil diye düşündüm. Bunu yaşadığım için mutluyum çünkü bu nadirdir. Rusya'da mesajlar aldık, video izledik, ancak bu atmosferi deneyimlemedik. Sadece Zagrep'e geldiğimizde yaptığımız şeyi sezdik. Kupayı kazanamadık, ama hayranlarımız var. Yabancı uyruklu ya da medya mensuplarının Zagreb'e hoş geldin diye gelmesi, kayıtsız kalamaması, Hırvatlarla gurur duyması gerekiyor." dedi.

Havaalanından Ban Jelacic Meydanı'na giden rotanın neredeyse yedi saat sürdüğünü söyleyen Vida, "Hırvat merkezindeki finallerin arifesinde iyimser bir atmosfer vardı. İçinde bulunduğumuz birlik Fransa’da yoktu. İnanın, oyuncularımız arasında birbirlerine ihtiyaç duydukları, hayat verecekleri bir ortam vardı. Bu yüzden kazanacağımız hissine kapıldım. Şey, dünya şampiyonu olacağımızı sanıyordum. Çünkü Rusya'da hiç böyle bir dostluk görmemiştim. 22 kişi bir tane gibiydik. Masörler, fizyoterapistler, doktorlar ... Bu birliği görmeliydin." dedi.

Röportajın sonunda Hırvat yıldız Domagoj Vida için "Bizim için altınsın Domagoj" ifadelerine yer verildi.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.