Domagoj Vida ve Cyle Larin'in sözleşmeleri uzatılacak mı?

Domagoj Vida ve Cyle Larin'in sözleşmeleri uzatılacak mı?

Beşiktaş'ta sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Domagoj Vida ve Cyle Larin için karar verildi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş ‘ta sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyunculardan Larin ve Vida ile yapılan görüşmeler donduruldu.

Domagoj Vida ve Cyle Larin, önerilen sözleşmeyi reddediyor

Son haftalarda etkisiz gözüken ve yönetimin önerdiği 1.5 milyon Euro’yu kabul etmeyen iki oyuncudan umut kesildi. Başkan Ahmet Nur Çebi, bu konudaki katı tutumunu sürdürürken önerilen ücretlerden tek kuruşun üzerine çıkılmayacak. Yönetim de de ağırlıklı görüşün yolların ayrılması olduğu ve büyük ihtimalle bunun gerçekleşeceği öğrenildi.

Domagoj Vida ve Cyle Larin'in performansı

Beşiktaş'ın 26 yaşındaki Kanadalı forveti Cyle Larin, Beşiktaş kariyerinde toplam 83 maçta oynadı. Larin, bu maçlarda 36 gol atarken, 9 da asist kaydetti. Beşiktaş formasıyla bugüne kadar 143 resmi maça çıkan Hırvat stoper Vida ise, 15 gol atarken, 1 de asist yaptı.

Laijc, NSkala, Lens ve Douglas'a teklif yok

Bu arada gönderilmesi istenilen ancak bir yere gidemeyen Laijc, NSkala , Lens ve Douglas’a teklif olmaması sıkıntıyı artırılıyor. Özellikle Adem ve NSkala ‘nın gitmesinden umutlu olan yönetimin umudu tükeniyor. İsmi gönderilecekler arasında yer alan Salih Uçar’ın da kalacağı belirtildi. (Ajansspor)