Domagoj Vida'dan flaş açıklama: "Premier Lig hayalim"

Domagoj Vida'dan flaş açıklama: "Premier Lig hayalim"

Beşiktaşlı Domagoj Vida'dan flaş bir açıklama geldi. Hırvat futbolcu kariyeriyle ilgili olarak, Premier Lig'de oynamasının kendisinin bir hayali olduğunu söyledi.

Ajans Beşiktaş - Ukrayna basınına konuşan ve Sport Ukraine kaynaklı haberde Hırvat futbolcunun açıklamalarına yer verildi. Vida yaptığı açıklamada, "Her zaman Premier Lig'de oynamayı hayal ettim. Kulübüme teklif olup olmadığını biliyorum ama bir gün Premier Lig'de oynamak isterim." ifadelerini kullandı. 

Öte yandan yine Ukrayna basınında Vida'nın menajeri Uğur Avadan'ın sözlerine verildi. Uğur Avadan, "Vida için ilgilenen büyük kulüpler var. Liverpool, West Ham, Barcelona. Ancak teklifler hem Vida'yı, hem de Beşiktaş'ı tatmin etmek zorunda. Atletico Madrid ve Sevilla da ilgileniyor." diye konuştu. 
 
Domagoj Vida'nın Beşiktaş'taki performansı

Beşiktaş'ın devre arasında kadroya dahil edilen ismi Domagoj Vida, 18 lig maçında forma giydi ve bu maçlarda 1 gol kaydetti. Domagoj Vida geride kalan sezonda tek golünü Fenerbahçe'ye atmıştı. 29 yaşındaki futbolcu Dünya Kupası'nda performansı ile göz doldurmuştu. (Futbol Arena)

Etiketler :