Domagoj Vida'nın menajeri konuştu! "Nabız yoklayan çok takım var..."

Domagoj Vida'nın menajeri konuştu! "Nabız yoklayan çok takım var..."

Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Domagoj Vida'nın menajeri TRT Spor'a konuştu.

Ajans Beşiktaş - Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla adından söz ettiren ve başta İngiliz kulüpleri olmak üzere, birçok takımın radarına giren Hırvat stoper Domagoj Vida'nın menajeri Uğur Avadan, TRT Spor canlı yayınına bağlandı ve açıklamalarda bulundu. Avadan, canlı yayında Vida'nın transfer süreci hakkında şu ifadeleri kullandı;

"Vida ile ilgili geldi, beraber oturduk. Umut Güner de geldi. İstanbul'u ve Beşiktaş'ı çok seviyor. Taraftarları çok seviyor. Geçen sezon beklediği fırsatı bulamadı burada ama Dünya Kupası'nda kendisini gösterdi. Buradan efsane olarak ayrılmak istiyorum diyor. Ama transfer dönemi bu. Kulübün menfaati olursa birden ayrılabilir. 1 Eylül'e kadar bekleyip görebileceğimiz bir süreç var ortada."

"Çok iyi performans gösterdi ama zaten Vida bilinen bir oyuncuydu. Bizim halkımız belki çok fazla takip edemedi ama Vida daha önce de bütün takımların almak istediği, her zaman aranan oyunculardan bir taneseydi. Performansı bizi şaşırtmadı. Çok fazla teklif alıyor ama resmi teklif olup olmadığını Beşiktaş bilir. Nabız yoklayan çok takım var."

Etiketler :