Domagoj Vida'nın menajerinden transfer açıklaması

Domagoj Vida'nın menajerinden transfer açıklaması

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Watford, Beşiktaş'ın tecrübeli stoperi Domagoj Vida ile ilgileniyor. Ligde kalma mücadelesi veren İngiliz kulüp, ara transfer döneminde yapacağı takviyelerle çıkış yakalamanın peşinde.

Ajans Beşiktaş - Domagoj Vida'nın temsilcisi Uğur Avadan, Watford transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Yazılanlar doğru"

Watford'un transfere olan ilgisini doğrulayan Uğur Avadan, "Bir ilgi var tabi ki Watford'tan. Yazılanlar doğru. Bu çok normal. Daha önce de Premier Lig'den çok fazla teklif gelmişti. Şimdi de Watford'un bir ilgisi var ama Vida'nın sezon sonu kontratı bitiyor. Kontrat uzatılır, uzatılmaz, oyuncu ve kulüp arasındaki anlaşmaya bağlı. Ama devre arasında Watford'un bir isteği söz konusu" ifadelerini kullandı.

Resmi teklifin gelmesi üzerine Siyah-beyazlıların tavrı ne olacağı konusunda net konuşamayan menajer, "Beşiktaş'ın tavrı ne olur açıkçası tam bilmiyorum. Sonuçta stoper mevkiisinde eksikleri var. Baktığınız zaman Vida, Montero, Welinton ve Serdar bulunuyor. Şu an çok değişik bir süreçten geçiyoruz. Covid'in en hızlı yayılan sürecindeyiz. Kulüplerin daha alternatifli, daha fazla oyuncuya ihtiyaç duyduğu bir dönemdeyiz. Beşiktaş'ın tavrı ne olur bunu kestirmek net değil" dedi.

Vida'nın transfer hakkındaki tutumu hakkında bilgi veren Avadan, "Burada önemli olan Vida'nın da görüşü. Şu an kritik dönemdeyiz. Önümüzde maçlar var. Beşiktaş Türkiye Kupası'nda devam ediyor. Herkes bitti dese de aslında şampiyonluk şansı veya ikinci olup, Şampiyonlar Ligi şansı var. Vida Beşiktaş'a konsantre ama biliyorsunuz daha transfer yeni başladı. 1 ay süre var. Bunun ne olacağını kimse bilemez. Biraz bekleyip, görmek lazım. 1 hafta, 10 gün görmek lazım. Ondan sonra daha net şeyler söylemek mümkün" şeklinde konuştu.

Sözlerine devam eden Uğur Avadan, "Vida'nın da şu an İngiltere'ye gitme gibi bir düşüncesi yok. Görmek lazım. 1 hafta 10 gün görmek lazım ondan sonra iki taraf da kararını verir. Şu ana kadar çok fazla Premier Lig'den teklif geldi. Vida hiçbirine sıcak bakmadı. İngiltere'nin en üst düzeydeki takımların bir alt seviyesi yani orta üst düzey takımlardan da teklif geldi. Vida hiçbir zaman gitmeyi düşünmedi" ifadelerini kullandı. (Ajansspor)