Domagoj Vida'ya 4 kulüpten teklif!

Domagoj Vida'ya 4 kulüpten teklif!

Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Domagoj Vida için Fulham ve Monaco'dan sonra Everton ile West Ham'ın da devreye girdiği iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Dünya Kupası'nda sergilediği başarılı performansla transferin gözde ismi olan Domagoj Vida için Ocak ayında da Beşiktaş'a teklifler gelmeye başladı. 

Hırvat basınındaki haberlere göre, Fulham ve Monaco dışında West Ham ile Everton da Vida için devreye girdi. Beşiktaş yönetimine dolaylı yoldan teklif yapıldığı öğrenilirken, siyah beyazlı yönetimin ise 10 milyon euro'dan aşağı bir fiyata Vida'yı satmama kararı aldığı kaydedildi. West Ham, Monaco, Fulham ve Everton arasında en ciddi teklifi yapacak takımlardan biri ise Fulham olarak gösterildi. 

Geçen sezon devre arası transfer döneminde Dinamo Kiev'den bedelsiz transfer edilen Domagoj Vida, bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 22 maçta 1884 dakika performans gösterdi.

Gol ya da asist katkısı bulunmayan Hırvat stoperin Beşiktaş ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 29 yaşındaki defans oyuncusu yaz döneminde Dünya Kupası'nda milli takımın değişmez ismi olarak dikkat çekmişti. (Futbol Arena)

Etiketler :