Domagoj Vida'ya sigorta

Domagoj Vida'ya sigorta

Domagoj Vida transferini Ocak ayı için bitirse de 8 Eylül’e kadar Hırvat stoperi kadrosuna katmaya çalışan Beşiktaş yönetimi sağlam adımlar atıyor.

Ajans Beşiktaş - Domagoj Vida transferini Ocak ayı için bitirse de 8 Eylül’e kadar Hırvat stoperi kadrosuna katmaya çalışan Beşiktaş yönetimi sağlam adımlar atıyor. Siyah-beyazlılar, Dinamo Kiev’in, Vida’yı başka kulüplere vermek istemesi nedeniyle başarılı oyuncuyu sigorta altına almaya çalışıyor.

İki hafta önce bu işlemlere başlayan yönetim, sigorta işlemlerini yapacak olan İngiliz firmasından onay aldı. İlk olarak mukaveledeki tüm yılları kapsama altına aldırmak isteyen fakat bundan vazgeçerek devre arasına kadar olan süreyi sigortalattırmaya karar veren siyah-beyazlılar olası bir aksilikte tazminat kazanabilecek.

Dinamo Kiev’in, Vida ile Beşiktaş’ın yaptığı protokolde açık araması nedeniyle bu sözleşmeyi ve oyuncuyu sigortalamayı kararlaştıran Beşiktaş yönetimi, Hırvat oyuncuyu Fenerbahçe veya Galatasaray’a götürmeye çalışan bazı Türk avukatlar ve menajerlere tepki gösterdi. Bu kişilerin önümüzdeki dönemde siyah-beyazlı kulüple herhangi bir çalışma içinde olamayacağı ifade edildi. (Milliyet-Serdar Sarıdağ)

Etiketler :