Domagoj Vida'yı resmen duyurdular!

Domagoj Vida'yı resmen duyurdular!

Transfer yapabilmek için oyuncu satışı gerçekleştirmesi gereken Beşiktaş'ta Vida gelişmesi yaşanıyor.

Ajans Beşiktaş - Harcama limiti konusunda sıkıntılı günler geçiren Beşiktaş'ta yönetimin yüksek maliyeti yüzünden takımdan göndermeyi planladığı Vida için flaş gelişme yaşanıyor.

Bir yandan özellikle forvet konusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, diğer yandan da yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Transfer döneminde Aytemiz Alanyaspor'dan N'Sakala, Welinton, Kayserispor'dan Mensah'ı ve Atletico Madrid'den Montero'yu kadrosuna katan Beşiktaş, yeni takviyeler için harcama limiti konusunda ince eleyip sık dokuyor.

"TRANSFER YAPMAMIZ ZOR" 

Bu nedenle geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Başkan Ahmet Nur Çebi, "Limit sıkıntısı çözülmeden transfer yapmamız zor. Adımız limitçi başkana çıkmış, limiti ben koymadım ki... TFF'nin verdiği limitler var, bu limitler tutmayınca getirdiğiniz oyuncuları tescil etmiyorlar" itirafında bulunmuştu.

Transfer yapabilmesi için takımda bulunan yüksek maliyetli oyuncuları elden çıkarmayı planlayan yönetime güzel haber İtalya'dan geldi.

VİDA İTALYA YOLCUSU 

Çizme basınında yer alan habere göre Beşiktaş'ın başarılı savunma oyuncusu Domagoj Vida için Beşiktaş'a iki farklı takımdan teklif geldi.

PARMA ÇOK CİDDİ 

Serie A'da mücadele eden Genoa ve yeni bir yapılanma içerisindeki Parma'nın Beşiktaş'ın Hırvat stoperi için teklif yaptığı öne sürüldü.

İtalya'da birçok takımın radarında olan Vida için gelen en ciddi teklifin Parma tarafından yapıldı öğrenilirken, bonservis konusu ise henüz netlik kazanmadı. (Skorer)

Etiketler :