Dört Büyük Ligin Devlerinden Beşiktaş Spor Kulübü

Dört Büyük Ligin Devlerinden Beşiktaş Spor Kulübü

Her meslekte ve her yerde olduğu gibi İngilizce konuşma bilgisi, spor dalında da büyük önem taşır.

Her meslekte ve her yerde olduğu gibi İngilizce konuşma bilgisi, spor dalında da büyük önem taşır. Futbolcu olmak isteyen bir kişi mutlaka İngilizce bilgisine hâkim olmalı, konuşabilmeli ve anlayabilmelidir. Çünkü ligin en büyüğü Beşiktaş dünyaca ünlü futbol takımları ile karşılaşmalara çıkar. Hakemlerin hepsi de ortak dil olan İngilizceyi kullanırlar. Türk futbolcuların takım arkadaşları yabancı futbolcular olabilir. Hatta yabancı rakip oyuncuların ne dediğini ne plan kurduklarını anlamak için bu dilin önem büyüktür. Beşiktaş kulübü bu günlere kolay gelmemiştir. Efsane hikâyesi ve başarılarla dolu geçmişi ile herkesi derinden etkiler. Beşiktaş spor kulübün başarılarından bahsedip sizleri zamanda yolculuğa çıkarmak isterim. Öncelikle efsanevi başarılarının başında üst üste İstanbul şampiyonu olan tek kulüp olma özelliği taşır. Beşiktaş 1939- 1943 yılları arasında sergilediği üstün performans ve takım ruhu ile başarıları yakalamıştır. Hatta ilerleyen yıllarda da bu başarısına başarı katarak en fazla İstanbul ligi olma şampiyonu sıfatına ulaşmıştır.

Futbol, hem yetenek ve genetiğin birleşmesiyle oluşan başarıları kapsar. Fakat gen öyküsünde futbola rastlanmayan kişilerinde başarılı olmak için çok çalışıp, çok fazla antrenman yaptığını ünlü futbolcular aracılığı ile görüyoruz. İngilizce dili de tıpkı futbol gibi emek ve uygulama ister. Bunun için İngilizce konuşma kursu hizmeti veren kurumları tercih edebilirsiniz. Kurumsal kurumlarda uygulamalı olarak dili öğrenebilir hayatınızın her aşamasında kullanarak, yararlanabilmeniz mümkündür. Beşiktaş Spor Kulübü oyunlarının her biri İngilizce diline hâkimdir. Onların yetenekleri ve birçok konuya hâkim oldukları sayesinde başarıları her daim devam etmiştir. Resmi ligde başarılı olan ve 18 maçta 18 galibiyet alan tek takım olma özelliği yine Beşiktaş’a aittir. 

İstanbul’un en eski semtlerinden olan Beşiktaş ilçesi tarihi yapıtları ve nostalji kokan sokakları ile İstanbul’da gezilecek yerlerin başında gelir. Öyle ki yıl boyunca, her gün bu semti görmek ve havasını içine çekmek için gelen onlarca turist bulunmaktadır. Beşiktaş semtinde bulunan Çırağan Sarayı, Dolmabahçe Sarayı, Yıldız Sarayı, Fer’iye Sarayları ve Ihlamur Kasrı yılın her günü turistler ile dolup taşmaktadır. Ortak dilleri İngilizce olan turistler ile karşılaştığınızda eğer İngilizce dil bilginiz yok ise maalesef iletişime geçip, tarihi yerlerin hikâyelerini anlatamayabilirsiniz. Ama bu soruna artık konusarakogren.com/sozluk/ sitesine giriş yapıp, ders almaya başladığınızda son verebilirsiniz. Her gün yalnızca 30 dakikanızı ayırıp online dersler ile İngilizce öğrenebilir ve lazım olduğu her konuda kullanabilirsiniz. 

 

Advertorial