Dorukhan: "Hayatım boyunca hatırlayacağım..."

Dorukhan: "Hayatım boyunca hatırlayacağım..."

A Milli Takım, EURO 2020 Elemeleri H Grubu 2. maçında Moldova'yı 4-0 mağlup etti.

Ajans Beşiktaş - 2020 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri’ne Arnavutluk galibiyetiyle başlayan Milli Takım Eskişehir’de Moldova’yı ağırladı. İlk maçta Arnavutluk'u deplasmanda Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'nun golleri ile 2-0 mağlup eden Ay-Yıldızlı ekibimiz Moldova'yı da 4-0'lık gibi farklı bir skorla yenerek 2'de 2 yaptı ve puanını 6'ya çıkartarak güzel bir başlangıç yaptı.

İkinci kez milli formayı giymenin heyecanını yaşayan Dorukhan Toköz, karşılaşmanın ardından şöyle konuştu: 

“Görüyorsunuz, taraftarlarımız da sahip çıktı. Çok sağ olsunlar. Çok teşekkür ediyorum, hakları ödenmez. İlk 11’de oynadım. Bu forma için zaten her şeyi yaparız. Bunu herkes biliyor. Buradan 6 puanla dönmek bizim için çok önemliydi. Çok mutluyuz. Hocamız sağ olsun, gördüğünüz gibi bize 6 puan aldırdı. İnşallah daha iyi olacak. Allah izin verirse istediğimiz yerlere geleceğiz. Tüm takımlar rakibimiz. Biz hepsini yenmek için sahaya çıkacağız. Türkiye olduğumuzun farkındayız. Bu forma çok ağır bir forma. İnşallah kim olursa önümüze geleni yenmek için sahaya çıkacağız.” dedi.

Dorukhan Toköz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise; "Bugün benim için hayatım boyunca hatırlayacağım bir gurur gecesi oldu. Doğduğum şehirde milli formayla maça çıktım. Bu özel geceyi de üç puanla kapattık, iki de iki yaptık. İnşallah bundan böyle her turnuvanın merkezinde Türkiye olur." ifadelerini kullandı.

Etiketler :