Dorukhan parlıyor! Performansı yönetimin politikasını bile etkiledi

Dorukhan parlıyor! Performansı yönetimin politikasını bile etkiledi

Beşiktaş’ın genç oyuncusu Dorukhan Toköz'ün Trabzon karşısındaki futbolu yönetimin transfer politikasını bile değiştirmesine neden oldu.

Ajans Beşiktaş - Milyon eurolar verilen futbolcular birkaç ay maaş alamadığı için sahaya çıkmayıp, yan gelip yatarken Beşiktaş’ın ‘bedava’ oyuncularından Dorukhan Toköz, Trabzonspor karşısındaki muhteşem futboluyla göz kamaştırdı.

Dorukhan, Trabzonspor karşısında takımın en dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Orta alanda Atiba ile çok iyi bir ikili olan genç yıldız, Beşiktaş’ın attığı ilk gole büyük katkı sağladı. Bir golü ofsayt nedeniyle iptal edilen Dorukhan, sergilediği performansla otoritelerden tam not aldı.

TRANSFER POLİTİKASINI ETKİLEDİ

Görev verilen her yerde sahaya müthiş bir enerji koyan Dorukhan’ın bu görüntüsü yönetimin transfer politikasını yeniden gözden geçirmesine de neden oldu. Siyah-Beyazlılar şimdi devre arasında milyon dolarlık yıldızları getirmek için değil, kulübün geleceğini kurtarmak için çalışacak.

İKİ TRANSFER YAPILACAK

Beşiktaş daha çok altyapıdan ve öz kaynaklarından beslenecek. Genç oyuncuların A takıma katılım süreci hızlanacak. Atiba ve Tolgay’a alternatif olan bu oyuncular, Beşiktaş’ın ara transferde paraları sokağa atmasına da engel olacak. Siyah-Beyazlılar, bu dönemde en fazla 2 transfer yaparak sezonu kapatmayı da planlıyor. Bu da mali disiplin açısından çok önemli. (Akşam & Güneş)

Etiketler :