Dorukhan Toköz, Beşiktaş ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak!

Dorukhan Toköz, Beşiktaş ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak!

Eskişehirspor'un milli oyuncusu Dorukhan Toköz, altyapısından yetiştiği kulübüne veda etti. Beşiktaş'la anlaşmaya varan 22 yaşındaki futbolcunun siyah beyazlılarla 4 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın transferi için prensip anlaşmasına vardığı Dorukhan Toköz, Eskişehirspor'a veda etti. 22 yaşındaki oyuncu sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında "Eskişehirspor’u desteklemeye devam edeceğim. Herkes hakkını helal etsin, Allah’a emanet olun" ifadelerini kullandı.

Dorukhan Toköz'ün kısa süre içerisinde Beşiktaş'la resmi sözleşme imzalaması beklenirken siyah beyazlılar genç oyuncu için bonservis bedeli değil yetiştirme bedeli ödeyecek.

Dorukhan Toköz'ün Eskişehirspor'a veda açıklaması şöyle;

Bugün itibarıyla Eskişehirspor ile sözleşmem sona erdi. Üstümde emeği olan, dua ve yardım eden herkese teşekkür ederim. Başta altyapıdan itibaren üstümde emeği olan hocalarım, kulüp çalışanı ablalarım ve abilerim, malzemecilerimiz, sağlık ekibimiz olmak üzere herkese minnettarım. Her zaman dua edip destekleyen taraftarımıza da ayrıca teşekkür ederim. Bu formayı terletmek benim için hep onur ve gurur oldu. Her zaman tribünden ve ekranlardan Eskişehirspor’u desteklemeye devam edeceğim. Herkes hakkını helal etsin, Allah’a emanet olun. (Yeni Şafak)

Etiketler :