Dorukhan Toköz, Fenerbahçe ve Galatasaray'la görüşüyor

Dorukhan Toköz, Fenerbahçe ve Galatasaray'la görüşüyor

Beşiktaş'ın yıldız oyuncularından Dorukhan Toköz, kulübüyle sözleşme yenilemeye yanaşmıyor. Dahası genç futbolcu Fenerbahçe ve Galatasaray'la görüşüyor. Üstelik bunu saklamıyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ta Dorukhan Toköz şoku yaşanıyor… Siyah-beyazlıların 2018’de Dorukhan’la 350 bin euro’nun TL karşılığı olarak 2 milyon TL’ye anlaşmıştı. Ancak 2 milyon TL şu anda 210 bin euro’ya denk geliyor. Siyah-beyazlı yönetim Dorukhan’a yüzde 50 zam yaparak maaşını 3.5 milyon TL’ye çıkarmayı teklif etti. Dorukhan’ın cevabı ise yüzde 50 zammın karşılığının 500 bin euro’ya denk gelen 4.5 milyon TL olduğunu söyledi. Ancak kendisinin yeni yapacağı sözleşmede 1 milyon euro’nun altına düşmek istemediğini ve TL olarak değil euro olarak kazanmak istediğini söyledi. Sözleşmesini yenilemek için Euro 2021’den sonrasını beklediğini iletti. Acelesi olmadığını anlattı.

FENERBAHÇE VE GALASATARAY’LA GÖRÜŞTÜĞÜNÜ SAKLAMIYOR

Bu arada Udinese’nin geçen sezon olduğu gibi bu sezonda da Dorukhan için teklif yaptığı ortaya çıktı. Geçen sezon 7 milyon euro öneren İtalyan ekibinin bu sezon rakamı 4.5 milyon euro’ya düşürmesine rağmen yönetimin kabul ettiği öğrenildi. Buna rağmen Dorukhan’ın İtalya’dan gelen teklife kendi alacağı rakam çok düşük olduğu için evet demediği bildirildi. Gelen bilgiler ise Dorukhan’ın Fenerbahçe ve Galatasaray’la görüştüğünü saklamadığı yönünde. Dorukhan’ın, Euro 2021’de göstereceği performanstan sonra istediği rakama pazarlık yapabileceğini düşündüğü de gelen bilgiler arasında. (Fotospor)

Etiketler :