Dorukhan Toköz için Atletico Madrid iddiası!

Dorukhan Toköz için Atletico Madrid iddiası!

Beşiktaş'ın genç yıldızı Dorukhan Toköz ismi bir çok kulüple anılmaya başladı. Siyah-Beyazlı oyuncunun menajeri Necdet Ergezen tekliflerle ilgili açıklama yaptı.

Ajans Beşiktaş - Burak Yılmaz, Dorukhan Toköz, Abdülkadir Ömür gibi önemli futbolcuların temsilcisi olan Necdet Ergezen önemli açıklamalar yaptı. 

DORUKHAN YENİ DÖNEMİN FUTBOLCUSU 

Ergezen, "Dorukhan büyük takımda oynamanın verdiği ağırlık ve sorumluluğu şu ana kadar yerine getirdi. Fakat uçsuz bucaksız bir yol. Futbolda asla "ben oldum" diyemezsiniz. Dorukhan da zaten hiçbir zaman tatmin olmayan ve hep daha iyi olmaya arzu eden bir oyuncu. En son Göztepe maçında orta sahada başladı, stopere geçti, sağ bekte bitirdi. Günümüz futbolunda da bunu arıyorlar. Teknik direktörler bu tür oyuncuları ön plana çıkıyor" dedi. 

GENOA'NIN TEKLİFİ REDDEDİLDİ, ATLETICO ADINA BİZİMLE TEMASA GEÇİLDİ 

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Necdet Ergezen, "Dorukhan için benimle temasa geçen onlarca kulüp var. Fakat bunun resmî bir transfer görüşmesine dönüşmesi için çok daha farklı adımlara ihtiyaç var. İtalya, İspanya ve İngiltere'de pek çok takımın dikkâtini çeken bir oyuncu. Genoa, Dorukhan'a talip oldu. İlgilendiklerini bana söylediler. Önerdikleri rakamı Beşiktaş'a ilettim. Beşiktaş da o rakamlara olmayacağını söyledi. Ben de kendilerine bu cevabı ilettim. İspanya'dan da birinci sınıfa koyabileceğimiz kulüpler Dorukhan'la ilgileniyor. Atletico Madrid direkt beni aramadı; fakat başka menajerler vasıtasıyla benimle iletişime geçti" şeklinde konuştu.   

TRABZONSPOR UYGUN BULURSA TRANSFERİ BU YAZ OLABİLİR; İSPANYA, İTALYA VE İNGİLTERE'DEN TALİPLERİ VAR 

Trabzonspor'un parlayan yıldızı Abdülkadir için de açıklama yapan Ergezen, "Abdülkadir Ömür'le ilgili spekülasyonların tamamen yalan olduğunu söylemeliyim. Zaten onu tanıyan herkes bunların doğru olmadığı biliyor. Ocak ayında söylediğim gibi Abdülkadir'e ilgi var. Her gün arıyorlar. Bizim için öncelik Trabzonspor'dur. Kulübün ne istediği çok önemli. İspanya, İtalya ve İngiltere'den takımlar Abdülkadir'le ilgileniyor. Şartlar oluşursa, yaz döneminde Abdülkadir'in transferi bu ülkelerden bir tanesine gerçekleşir" dedi. 

BURAK YILMAZ SAHADA KONUŞUYOR 

Necdet Ergezen, "Burak Yılmaz, saha dışındaki yorumlara tamamen kulaklarını kapattı. Sahada konuşmayı tercin etti. Gördüğümüz gibi cevaplarını sahada veriyor" ifadelerini kullandı. 

Etiketler :