Dorukhan Toköz ve Güven Yalçın için 14 milyon euro

Dorukhan Toköz ve Güven Yalçın için 14 milyon euro

Beşiktaş'ta genç futbolcular Dorukhan Toköz ve Güven Yalçın için İtalya'dan sürpriz bir transfer teklifi geldiği iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışının uzağında kalan Beşiktaş'ta bu sezon sergiledikleri performansla dikkat çeken Dorukhan Toköz ve Güven Yalçın için transfer iddiası ortaya atıldı. Teknik direktör Şenol Güneş'in şans verdiği genç futbolculara İtalya'dan transfer teklifi yapıldığı ancak yönetimin şu an için bu teklifi kabul etmediği iddia edildi. 

Beşiktaş'ta bu sezon şans buldukları maçlarda sergiledikleri performanslarla dikkat çeken Dorukhan Toköz ve Güven Yalçın'a İtalya'dan bir kulübün talip olduğu iddia edildi. Hürriyet'in haberine göre; Dorukhan için 10, Güven için 4 milyon euroluk teklifler yapıldı. Beşiktaş yönetimi ise Dorukhan'a 1-15, Güven'e ise 8 milyon euroluk bonservis bedeli istediği için yapılan teklifleri düşük bularak şimdilik bu talebi rafa kaldırdı. 

Güven Yalçın forma giydiği 16 maçta 2 kez fileleri havalandırırken 1 de asist yaptı. Dorukhan Toköz ise görev aldığı 18 maçta 3 gol ve 2 asistle oynadı.

Etiketler :