Dorukhan Toköz'den transfer açıklaması!

Dorukhan Toköz'den transfer açıklaması!

Sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan Dorukhan Toköz transferine ilişkin ilk kez açıklamalarda bulundu. Genç futbolcu çok çarpıcı ifadeler kullandı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş ile sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek Dorukhan Toköz'de son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Transferi ile ilgili birçok iddia gündeme gelen yıldız ismin kaderi belli oldu. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın Eskişehirspor'dan kadrosuna katıp Türk futboluna kazandırdığı Dorukhan Toköz Siyah Beyazlı formayla gösterdiği performansla herkesi hayran bırakmıştı.

Geçtiğimiz sezon Vodafone Park'ta oynanan Aytemiz Alanyaspor ile oynanan karşılaşmada sakatlanan ve sahalardan uzun süre uzak kalan Dorukhan Toköz bu sezon Sergen Yalçın yönetiminde yeniden formasına kavuştu.

Antalyaspor, Konyaspor, Gençlerbirliği, Denizlispor ve Yeni Malatyaspor maçlarında ilk 11'de yer alan Dorukhan Toköz, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Rio Ave maçında da Sergen Yalçın tarafından ilk 11'de tercih edilmişti.

Transferi ile ilgili birçok iddia ortaya atılan Dorukhan Toköz'ün Beşiktaş'la sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek. Milli futbolcunun Beşiktaş'la görüşmeleri sürüyor.

Hakkında Fenerbahçe iddiaları da ortaya atılan Dorukhan Toköz uzun süren sessizliğini ilk kez bozdu. Sabah'a konuşan milli yıldız transferiyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Siyah-beyazlı takımın durumunu değerlendiren 24 yaşındaki futbolcu, "Biraz sıkıntılı başladık ama toparlanıyoruz. Bundan sonra üç puanlar art arda gelecek inşallah. Herkes bizi eleştiriyor, böyle şeyler normal, canları sağ olsun" dedi.

"Beklenenden önce döndüm" 

Yıldız futbolcu, performansıyla ilgili olarak, "Yaşadığım büyük bir sakatlıktı. Her futbolcunun başına gelmeyen bir durum. Sahalara açıklanan süreden önce döndüm." şeklinde konuştu.

Dorukhan ayrıca, "İlk başlarda bir sene oynayamamanın dezavantajı vardı ama yavaş yavaş toparlıyoruz. Üstüne koyarak gidiyoruz. Eksiklerimi biliyorum ve oynaya oynaya daha iyi olacağımı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

''Transferim söz konusu değil''

Dorukhan Toköz hakkında çıkan transfer haberleri hakkında, "Şu anda transferim söz konusu değil. Burada mutluyum, devam ediyoruz. Sözleşme görüşmeleri sürüyor." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaray'ın da gündemine gelen genç yıldızın önceliği Beşiktaş'a verdiği ve Siyah Beyazlı takımla anlaşamaması durumunda transferiyle ilgileneceği ifade edildi.

Dorukhan Toköz, Beşiktaş kariyerinde 42 maçta forma giydi ve 3 gol kaydetti. Milli futbolcu bu maçlarda 5 asist yapma başarısı gösterdi. (Skorer)

Etiketler :