Dorukhan’a "milli" piyango!

Dorukhan’a "milli" piyango!

Akhisarspor’u 3-1 yenerek lige iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş’ta, galibiyetten çok Dorukhan Tokgöz’ün gösterdiği performans konuşuluyor.

Ajans Beşiktaş - Akhisarspor’u 3-1 yenerek lige iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş’ta, galibiyetten çok Dorukhan Tokgöz’ün gösterdiği performans konuşuluyor. Genç oyuncuyu ayakta alkışlayan ve attığı golün futboluna çok yakıştığını vurgulayan siyah-beyazlı yöneticilerin yanı sıra, oyuncudaki gelişim Mircea Lucescu’yu da çok sevindirdi.

Antalya kampında Beşiktaş’ın antrenmanını takip eden Rumen teknik adamın, Teknik Direktör Şenol Güneş ile yaptığı görüşmede en çok Dorukhan’ı sorduğu ve bu oyuncunun milli takım için önemli bir isim olduğunu söylediği bildirildi.

Önceki günkü Akhisar galibiyetinden sonra kurmaylarıyla da Dorukhan hakkında konuşan Lucescu’nun, genç oyuncuyu milli takıma çağırmaya hazırlandığı öğrenildi. Güven Yalçın hakkında da bilgi toplayan Lucescu, milli takım maçlarına kadar bu tip gençleri yakından takip edecek.
 
Öte yandan, Beşiktaş Yönetimi’ndeki bazı isimlerin maçtan sonra “Dorukhan, sadece Atiba’yı kesmedi. Dorukhan orta sahayı eline geçirdi. Böyle oynamaya devam etsin, kolay kolay yedek kulübesi görmez. Geldiği günden beri çok çalıştı, çok mücadele etti. İnşallah böyle devam eder” diye konuştukları belirtildi.

65 kez topla buluştu

Beşiktaş’ta, Akhisar maçının en çalışkan isimlerinden biri olan Dorukhan Toköz 65 kez topla buluşarak bu alanda zirveye çıkmayı başardı. Genç futbolcu attığı tek isabetli şutla da takımını öne geçirdi. (Milliyet)

Etiketler :