Dorukhan'ın imzasında fark azaldı

Dorukhan'ın imzasında fark azaldı

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Dorukhan Toköz ile Beşiktaş yönetiminin görüşmesinde aradaki fark 2 milyon TL'ye kadar indi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ta Dorukhan konusunda orta yol bulundu. Ahmet Nur Çebi’nin isteğiyle hali hazırda 350 bin Euro yaklaşık 3.5 milyon TL alan Dorkhan’ın maaşı ikiye katlandı. 7 milyon TL garanti para önerildi. Ayrıca milli oyuncuya maç başı 100 bin TL’den 30 maç oynaması durumunda 3 milyon TL’yi bulan bonuslar teklif edildi.

İlk başta maaşını euro olarak isteyen ve 1.2 milyon Euro’da direten Dorukhan anlaşmak için ilk adımı attı. TL olarak maaşını almayı kabul etti. Çünkü kendisine TEFE/TÜFE oranında zam yapılması sözü verildi. Döviz kuru karşısında maaşının korunacağı söylendi.

Ancak henüz 2 milyon TL’den vazgeçmedi. Dorukhan, 2 milyon TL’lik farkın maaşına eklenmesini 9 milyon TL garanti para ve 3 milyon TL bonus’ta diretiyor. Yönetim ise 2 milyon TL’yi de bonus olarak Dorukhan’ın sözleşmesine eklemekte diretiyor.

Dorukhan ile yönetimin birbirlerine çok yaklaşması ve aradaki farkın 2 milyon TL seviyelerine inmesi ise hafta sonuna kadar bir imzanın olabileceği şeklinde yorumlanıyor. (Fotospor)

Etiketler :