Douglas yönetimi çıldırttı!

Douglas yönetimi çıldırttı!

Süper Lig'de şampiyonluğun en önemli adaylarından biri olan Beşiktaş, ara transfer döneminde 2 isme imza attırırken yabancı kontenjanında yer açmak için bazı isimlerle yolları ayırmayı planlıyordu.

Ajans Beşiktaş - Ara transferde Cenk Tosun'u Everton'dan yarım sezonluğuna kiralayan, Eskişehirspor'dan ise genç oyuncu Bilal Ceylan ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın'ın kadroda düşünmediği 4 yabancıdan 3'üne de formül bularak ara transferi kapattı.

Siyah beyazlılar, Tyler Boyd'u 400 bin euro karşılığında Demir Grup Sivasspor'a kiraladı. Ancak oyuncunun 600 bin euro olan yarım sezonluk ücretini Beşiktaş ödemeye devam edecek.

LENS KOLAYLIK SAĞLADI!

Beşiktaş, Jeremain Lens'i ise Fatih Karagümrük'e kiraladı. Lens'in 900 bin euro'yu bulan yarım sezonluk ücretinin yarısını siyah-beyazlı takım ödemeye devam edecek.

Hollandalı kanat oyuncusu, Karagümrük'e düşen 450 bin euro'luk kısımda da bir indirime gitti ve böylece transfer gerçekleşti.

MIRIN'İN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Siyah beyazlı yönetim, Mirin ile de yollarını ayırdı. 1.5 yıllık alacağının yarısına tekabül eden yaklaşık 1 milyon euro karşılığında sözleşme karşılıklı feshedildi.

DOUGLAS YÖNETİMİ ÇILDIRTTI

Beşiktaş'ın elinde kalan kadro dışı tek yabancı Douglas oldu. Brezilyalı oyuncu bu tavrıyla yönetimi kızdırdı.

Deneyimli sağ bek, Göztepe ve Erzurumspor'dan gelen teklifler olduğu halde gitmeye yanaşmayınca elde kaldı. (Fotomaç)

Etiketler :