Dünkü hazırlık maçından notlar! Boyd, Vida, Kenan, Salih, Güven ve Mehmet Topal...

Dünkü hazırlık maçından notlar! Boyd, Vida, Kenan, Salih, Güven ve Mehmet Topal...

Beşiktaş, Kayserispor ile oynadığı hazırlık maçını farklı kaybetti. Peki öne çıkan başlıklar neler oldu?

Sergen Yalçın yeni transferlerden Salih Uçan, Mehmet Topal ve Kenan Karaman'ı ilk 11'de oynatırken Milli Takım'dan dönen Vida ile kiralık sözleşmesi biten Boyd yeniden siyah-beyazlı formayı giydi.

Boyd geri döndü

Beşiktaş'ın Kayserispor ile oynadığı hazırlık maçının ikinci yarısında Tyler Boyd süre alan isimlerden biri oldu. Boyd geçen sezonu Sivasspor'da kiralık olarak bitirmişti.

Vida ikinci yarı sahada

Hırvatistan Milli Takımı ile Euro 2020'de oynayan Vida, Kayserispor maçının ikinci yarısında süre aldı ve takıma döndü.

Kenan Karaman ilk 11'de

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Kenan Karaman, Kayserispor ile oynanan hazırlık maçında ilk 11'de sahaya çıktı. Santrfor bölgesinde oynayan Kenan istekli oyunu ile göze çarptı.

Salih iki maçta da ilk 11'de

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Salih Uçan, Başakşehir maçında olduğu gibi Kayserispor ile oynanan hazırlık maçında ilk 11'de sahaya çıktı.

Güven ikinci yarıda oynadı

Beşiktaş'ın Başakşehir'i 1-0 yendiği hazırlık maçında tek golü atan Güven Yalçın bu kez ikinci yarı süre aldı

Mehmet Topal stoper

Beşiktaş'ın yenilerinden Mehmet Topal bu kez stoper bölgesinde maça başladı ancak ikinci yarıda oyundan alındı

Nkoudou'dan yeni stil

Beşiktaş'ın yıldız oyuncularından Kevin Nkoudou ise yeni stili ile maçta yer aldı.

MAÇIN ÖZETİ

Siyah-beyazlılar karşılaşmaya; Ersin Destanoğlu, Necip Uysal, Welinton Souza, Mehmet Topal, Fabrice Nsakala, Josef de Souza, Atiba Hutchinson, Salih Uçan, Gökhan Töre, Georges Nkoudou ve Kenan Karaman ilk on biriyle başladı.

Utku Yuvakuran, Emre Bilgin, Rıdvan Yılmaz, Oğuzhan Özyakup, Domagoj Vida, Kartal Kayra Yılmaz, Serdar Saatçı, Güven Yalçın ve Tyler Boyd, maça yedek başladı.

Müsabakanın ilk yarısında istediği performansı sahaya yansıtamayan Beşiktaş, Kevin Luckassen’in gollerine engel olamadı ve soyunma odasına iki farklı geride gitti (0-2).

İlk yarının 34. dakikasında sakatlanan Welinton’un yerine Serdar oyuna dahil olurken, ikinci yarının başında; Salih, Gökhan, Mehmet, Nsakala, Atiba ve Ersin yerlerini; Oğuzhan, Güven, Vida, Rıdvan, Kartal ve Utku’ya bıraktı. 60. dakikada Kenan’ın yerine Boyd oyuna dahil oldu.

Gökhan Sazdağı, 76. dakikada farkı üçe yükselten golü kaydetti (0-3). Kalan bölümde girdiği pozisyonlardan faydalanamayan siyah-beyazlılar, sahadan mağlup ayrıldı (0-3).