Dünya Kupası'nda günün özeti

Dünya Kupası'nda günün özeti

Dünya Kupası kapsamında bugün 3 karşılaşma oynandı. İşte oynanan mücadeleler sonrası son durum ve gruplarda oluşan puan durumu...

Ajans Beşiktaş - Dünya Kupası heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Bugün oynanan müsabakaların sonucu, gruplardaki puan durumu ve yarın oynanacak müsabakalar hakkında detaylar haberimizde...

Dünya Kupası'nda günün ilk karşılaşması olan İngiltere - Panama mücadelesi İngiltere'nin 6 golllü üstünlüğü ile tamamlandı. 

Maçın henüz 8. dakikasında Kieren Trippier’in asisti ile John Stones İngiltere'yi 1-0 öne geçirdi .Dakikalar 22’yi gösterirken Harry Kane penaltı vuruşunu gole çevirince İngiltere’yi 2-0 öne geçirdi. Kane’nin attığı golün 14 dakika sonrası dakikalar 36’yı gösterirken sahneye Jesse Lingard çıktı ve attığı harika gol skoru 3-0’a taşıyan isim oldu.

Dakikalar bu kez 40’ı gösterirken maçın yıldızlarından biri olan John Stones kendisinin 2 takımının 4. golünü atarak farkı 4’e çıkaran isim oldu. Tam ilk yarı bitmek üzereyken İngiltere’nin golcü ismi Kane dakikalar 45’i gösterirken bir kez daha penaltı noktasındaki yerini aldı ve skoru 5-0’ıa taşıyan isim olurken maçın ilk yarısınında skorunu belirlemiş oldu.

Dakikalar 78’i gösterirken tarihlerinde ilk kez Dünya Kupası sahnesinde yer alan Panama, Felipe Baloy’un attığı gol ile tarihi bir an yaşadı ve Dünya Kupası tarihlerinde attıkları ilk golü buldular… Karşılaşmanın geri kalan kısmında başka gol olmayınca İngiltere sahadan 6-1 galip ayrılan taraf oldu.

İngiltere - Panama müsabakası sonrası Dünys Kuapsı'nda sahneyi Japonya ve Senegal aldı. Golllü geçen müsabaka sonrası, kazanan olmadı.

H Grubu'nda birbirlerine rakip olan Japonya ile Senegal, tarihlerinde ilk kez bir resmi maçta karşılaştı. İki ülke A milli futbol takımları, daha önce hazırlık maçlarında 3 kez karşı karşıya gelmişti.

Rusya'da devam eden 2018 FIFA Dünya Kupası'ndaki H Grubu ikinci maçında Senegal ile Japonya 2-2 berabere kaldı. Bu beraberliğin ardından Japonya ve Senegal, puanını 4'e yükseltti.

Günün son karşılaşmasında ise Polonya ile Kolombiya karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Kolombiya 3-0'lık skorla kazandı. Güney Amerika temsilcisinin gollerini 40. dakikada Yerry Mina, 70'te Radamel Falcao ve 75'te Juan Cuadrado kaydetti. Kolombiya bu sonuçla tur için şansını son maça taşıdı. Sıfır puanlı Polonya ise evine dönüyor. Grupta Japonya ve Senegal 4'er puanla başı çekiyor. 28 Haziran Perşembe günü Senegal Polonya ile, Kolombiya ise Japonya ile karşı karşıya gelecek.

İşte Dünya Kupası'ndaki son puan durumu:

a-032.jpgb-005.jpgc-011.jpgd-006.jpge-003.jpgf-006.jpgg-008.jpgh.jpg

 

 

Etiketler :