Dünya Kupası’nda son 16 eşleşmeleri belli oldu! Vida, Pepe ve Quaresma çeyrek final için mücadele edecek

Dünya Kupası’nda son 16 eşleşmeleri belli oldu! Vida, Pepe ve Quaresma çeyrek final için mücadele edecek

İşte Dünya Kupası’nda son 16 eşleşmeleri, turnuvadan elenenler ve fikstür...

Ajans Beşiktaş - Rusya'da düzenlenen ve 15 Temmuz'da başlayan turnuvada bugüne kadar 48 maç oynandı.

Grup aşamalarının tamamlanmasının ardından A Grubu'nda Uruguay ile turnuvanın ev sahibi Rusya, B Grubu'nda İspanya ile Beşiktaş'tan Pepe ve Quaresma'nın forma giydiği Portekiz, C Grubu'nda Fransa ile Danimarka, D Grubu'nda Domagoj Vidalı Hırvatistan ile Arjantin, E Grubu'nda Brezilya ile İsviçre, F Grubu'nda İsveç ile Meksika, G Grubu'nda Belçika ile İngiltere ve H Grubu'nda Kolombiya ile Japonya son 16 turuna yükseldi.

Turnuvaya grup aşamasında veda eden takımlar ise son şampiyon Almanya'nın yanı sıra, Suudi Arabistan, Mısır, İran, Fas, Peru, Avustralya, Nijerya, İzlanda, Sırbistan, Kosta Rika, Güney Kore, Tunus, Panama, Senegal ve Polonya oldu.

Son 16 turundaki eşleşmeler ve fikstür şu şekilde:

30 HAZİRAN

17.00 Fransa - Arjantin

21.00 Uruguay - Portekiz

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızları Pepe ve Quaresma turnuvada yer alan isimler arasında. Özellikle grup maçlarında gösterdikleri performansla büyük beğeni topladılar.

1 TEMMUZ

17.00 İspanya - Rusya

21.00 Hırvatistan - Danimarka

Beşiktaş'ın Hırvat yıldızı Domagoj Vida'nın Hırvatistan - Danimarka karşılaşmasında sahne alması bekleniyor. Vida, grup maçlarında gösterdiği etkili performansla büyük beğeni toplayan isimler arasında.

2 TEMMUZ

17.00 Brezilya - Meksika

21.00 Belçika - Japonya

3 TEMMUZ

17.00 İsveç - İsviçre

21.00