Dünyaca ünlü yıldız İstanbul'a geliyor

Dünyaca ünlü yıldız İstanbul'a geliyor

Beşiktaş transferde yılın bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Siyah beyazlılar, dünyaca ünlü yıldızı İstanbul'a getiriyor.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de geride kalan 2019-2020 sezonunu son haftalardaki yükselen performansıyla 3. sırada tamamlayıp Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynamaya hak kazanan Beşiktaş transferde bombaları patlatmak istiyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın ''İddialı kadro kuracağız'' açıklaması sonrasında gözler Siyah beyazlıların gündemindeki yıldızlara çevrildi.

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak isteyen Beşiktaş iddialı bir kadro kurmak için çalışmalara resmen başladı.

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın da onay verdiği dünya yıldızıyla görüşmeler başladı. İşte detaylar...

Ze Luis pahalı geldi

Forvet arayışları çerçevesinde Balotelli, Ze Luis ve Seferovic gibi isimlerle temas kuran Beşiktaş Yönetimi çalışmalarını sürdürüyor.

Balotelli ile prensip anlaşmasına yakın olan siyah beyazlılar, Ze Luis’i isteyen Teknik Direktör Sergen Yalçın’ı, İtalyan golcü konusunda ikna etmeye çalışacak.

Yüksek maliyeti ve kulübü Porto’nun bonservisiyle satmak istemesi yüzünden Ze Luis konusunda zorlanan yönetim bu nedenle rotayı Balotelli’ye çevirdi.

İstanbul’a çağrılacak

Ze Luis gibi Seferovic’in de el yakması nedeniyle sıkıntı yaşayan siyah beyazlıların, Sergen Yalçın ile görüşerek, Balotelli’yi almanın en doğru hamle olacağını aktaracağı belirlendi. Tesislerde bugün Yalçın ile buluşacak olan yöneticiler, golcü transferini masaya yatıracak.

Bu görüşmeden sonra Balotelli ve menajerini İstanbul’a davet edeceği belirtilen yöneticilerin, İtalyan golcüye imza attırmaya çalışacağı vurgulandı. 

Balotelli, geçtiğimiz sezon Brescia formasıyla çıktığı 19 maçta 5 gol kaydetti. (Milliyet - Serdar Sarıdağ)

Etiketler :