Dusko Tosic: "Beşiktaş en büyük ailemiz"

Dusko Tosic: "Beşiktaş en büyük ailemiz"

Beşiktaş'ın savunmadaki yıldızı Dusko Tosic, eşi ve çocukları ile birlikte Beşiktaş Dergisi'ne konuk oldu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın savaşçı ruhlu futbolcusu Beşiktaş Dergisi'nin Aralık ayı sayısına samimi açıklamalarda bulundu. Beşiktaş Dergisi Aralık sayısının bir bölümü resmi siteden yayınlandı. İşte Tosic ile ilgili yayınlanan bölüm;

"Değerli futbolcumuz Duško Tošić, bizlere bir sürpriz yaparak tüm aile yaşamını Beşiktaş Dergisi için gözler önüne serdi.

Beşiktaş Dergisi için hem eşi Jelena hem de iki kızı ile beraber, üstelik de mabedimiz Vodafone Park’ta bir buluşma yapma talebinin bizzat futbolcumuz Tosic’ten gelmesinin sebebi iki Yavru Dişi Kartalımız Nika ve Athena’nın dergiye çıkma arzusundandı... Zira Atiba’nın sevimli oğlu Noah’ın Beşiktaş Dergisi’nde yer alması, tatlı bir kıskançlığı ortaya çıkarmıştı...

Tošić’in yaşamının en büyük kırılma noktalarından biri de “süperstar yenge”nin yaşamına resmi olarak dahil olmasıdır. Aslında ilk gençlik çağlarından beri flört ettiği şarkıcı Jelena Karleusa ile 2006 yılında birliktelikleri başlamış ve 15 Ağustos 2007’de Instagram fenomeni yengemiz ile nişanlanıp 2008’in Haziran ayında da dünya evine girmiştir.

Tošić ailesi olarak stadyumumuzu gezmeye ve fotoğraflar çektirmeye devam ediyorduk. Bu esnada gerek Jelena hanımın gerekse de Tošić’in çocuklarına ne kadar özenli, şefkatli ve sevgiyle yaklaştığının da birebir şahidi oluyorduk. Uyumlu ve birbiriyle iyi geçinen, sevgi dolu bir aile izlenimi edindik biz.

İki sene üst üste şampiyon olmuş ve şu anda da üst üste üçüncü şampiyonluğun rotasına girmiş Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün sürekli ilk on birde oynayan tecrübeli futbolcusu Duško Tošić, Vodafone Park’taki eğlenceli çekimlerimiz bittiğinde şunları söylüyordu: “Biz bir aileyiz. Beşiktaş da en büyük ailemiz.”

Daha fazlası Beşiktaş Dergisi Aralık sayısında..."

Etiketler :