Dusko Tosic için karar günü! Takımdan ayrılabilir

Dusko Tosic için karar günü! Takımdan ayrılabilir

Beşiktaş’ta bu kez gündemde takımdan ayrılacak isimler yer alıyor, takımdan 3 ismin daha bugün ayrılma ihtimali bulunuyor.

Ajans Beşiktaş - Transfer döneminin son gününde Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor. Siyah-beyazlılarda Dusko Tosic'in son gün takımdan ayrılma ihtimali bulunuyor. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre Sakatlandığı için formasını Vida’ya kaptıran Dusko Tosic, ayrılma ihtimali olan futbolcuların başında geliyor. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Stoke City ve İskoçya temsilcisi Celtic’in radarında bulunan yıldız futbolcunun durumunun bugün netlik kazanması bekleniyor.

Güneş, kalmasını istiyor
Takım çalışmalarında yer almasına rağmen Beşiktaş’ın son 2 mücadelesinin kadrosuna dahil edilmeyen başarılı ismin, ayrılmak için kendisine talip olan ekipler ile Siyah-Beyazlılar’ın anlaşmasını beklediği kaydedildi. Menaceri aracılığıyla görüşmeleri takip eden tecrübeli savunmacının ayrılmasına Şenol Güneş’in kesinlikle olumsuz baktığı bilinilyor

Genç takıma gidebilirler
Kara Kartal’da Dusko Tosic’e ek olarak Denys Boyko ve Aras Özbiliz’in de durumları bugün netlik kazanacak. Yönetimin kendilerinden takım bulmalarını istediği iki futbolcu, eğer bugün takımdan ayrılmazsa genç takıma gönderilecek. Bu senaryo gerçekleşirse Veli Kavlak’la birlikte A takımdan 3 oyuncu futbol hayatına genç takımda devam edecek.

Etiketler :