Dusko Tosic'in menajerinden Trabzonspor açıklaması

Dusko Tosic'in menajerinden Trabzonspor açıklaması

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları forvet noktasında devam ederken adı Trabzonspor ve Premier Lig takımlarıyla anılan Dusko Tosic ile ilgili oyuncunun menajeri önemli noktalara değindi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Süper Lig'in 19. haftasında Kasımpaşa'yı 2-1 ile geçerken Dusko Tosic ile ilgili transfer iddiaları çıkmaya devam ediyor. Beşiktaş Transfer haberleri FutbolArena'da.

Adı son zamanlarda Trabzonspor ile de anılmaya başlayan Srıp savunmacı için oyuncunun menajeri Milos Malenovic transfer açıklamalarında bulundu. Premier Lig takımlarıyla da anılan Dusko Tosic'in Beşiktaş'ta mutlu olduğunu belirten Malenovic önemli noktalara değindi.

Fotomaç'ın iddiasına göre,. Malenovic, "Tosic'e Trabzonspor'un ilgisi oldu. Yurt içi ve dışından teklifler de vardı. Ancak kendisi Beşiktaş'ta mutlu ve ayrılmayı düşünmüyor" diye konuştu. Malenovic, Vida ile Tosic arasında çok iyi bir dostluk olduğunu da dile getirdi.
 
Dusko Tosic'in Beşiktaş kariyeri

2012 yılında Gençlerbirliği'ne transfer olarak Türkiye kariyerine adım atan Dusko Tosic, 3 sezon boyunca başarılı bir performans ortaya koydu. 2015'te Beşiktaş'a imza atan 32 yaşındaki Sırp oyuncu, son 2 senede gelen Süper Lig şampiyonluklarına önemli katkı sağladı. Siyah beyazlı formayla 79 maça çıkan Dusko Tosic, bu süreçte 4 gol kaydetti.

Etiketler :