"Eder'i Beşiktaş'a önerdik"

"Eder'i Beşiktaş'a önerdik"

Eski Beşiktaşlı futbolcu ve günümüzde futbolcu temsilciliği yapan Baki Mercimek, Eder'i Beşiktaş'a önerdiklerini belirtti.

Ajans Beşiktaş - Baki Mercimek, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Baki Mercimek şöyle konuştu:

"Eder Lopes'i Beşiktaş'a önerdik. Şuan Lille takımda oynuyor. Portekiz Milli Takımda zaman zaman forma şansı buluyor. Beşiktaş için tabii Diego Costa transferi gündeme geldi. Onun için "Come to Beşiktaş" yazdılar burada herkes gördü. Sosyal medyadan destek veriyorlar, kombine alarak yine destekliyorlar ama Diego Costa inanılmaz bir maliyetle gelir.

Eder Lopes için Lille başkanı ile konuştuk. Yaklaşık 3-4 milyon Euro bedelle satın alınabilir. Yıllık maliyeti da bütçeyi aşacak bir oyuncu değil. Diego Costa tabii kalite oalrak kıyaslama yapsanız ona göre de değeri var diyebilirim. Eski futbolcu olarak söylüyorum, bazı şeyleri bilerek söylüyorum. Eder Lopez güçlü, kaliteli bir oyuncu. Zaten transfer haberi basına da düşmüştü. Yazışmalarımız da başladı.

Taraftarın bekletisi çok yüksek tabii. İnşallah iyi olur. Mantıklı alternatif Eder Lopes transferi, kulüplerimize destek olmamız lazım. Şuan beklemedeyiz. Beşiktaş'ın hazırlık dönemi başladı artık. Görüşmeler uzun sürüyor. Oyuncu ancak bonservisle gelebiliyor kiralık formülü yok. Biraz süreç uzun sürüyor." (Ajansspor)

Etiketler :