Elde var bir N’Sakala

Elde var bir N’Sakala

Beşiktaş sol bekini buldu. Alanyaspor ile sözleşmesi biten Demokratik Kongolu futbolcu Fabrice N'Sakala ile dün İstanbul’da masaya oturan Erdal Torunoğulları, 2+1 yıllık sözleşme için anlaşma sağladı. Stoper Welinton transferi ise Fatih Aksoy’a takıldı

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, aylardır yolunu gözlediği Fabrice N'Sakala'ya kavuştu. Dün İstanbul'daki bir AVM'de transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları ve futbol direktörü Ali Naibi, hem N'Sakala hem de Welinton ile bir araya geldi. 

Alanyaspor ile biten sözleşmesini yenilemeyen Demokratik Kongolu sol bek oyuncusu, 2+1 yıllığına daha önce yapılan anlaşmayı resmiyete döktü. Siyah-beyazlılar ile 800 bin Euro maaş karşılığında protokolü imzaladı.

ALANYA FATİH AKSOY'DA ISRARCI

Welinton transferi şimdilik tıkandı. Alanyaspor'un bu futbolcu için Fatih Aksoy'un bonservisini istemesine siyah-beyazlılar soğuk bakıyor. Ancak teknik direktör Sergen Yalçın da Welinton'da ısrarcı. İki kulüp yöneticileri önümüzdeki günlerde bir görüşme daha yaparak bu transferi resmiyete bağlamaya çalışacak. (Sabah)

Etiketler :