Elneny, Ocak'ta İtalya yolcusu mu? İddialar ciddileşiyor

Elneny, Ocak'ta İtalya yolcusu mu? İddialar ciddileşiyor

Geçtiğimiz günlerde İtalyan medyasının ortaya attığı Elneny'nin Milan'a gideceği iddiası İtalya'da sıkça dillendirilmeye başlandı.

Ajans Beşiktaş - Mohamed Elneny’nin Kara Kartal macerası kısa sürebilir. İtalyan basını, Serie A’da bu sezon beklentilerin altında kalan ve ara transfer döneminde takıma takviye yapması beklenen Milan’ın Siyah-Beyazlı takımın Mısırlı oyuncusu ile yakında ilgilendiğini ileri sürülmüştü.

Sezon başında Arsenal’den 1 sezonluk kiralanan 27 yaşındaki önlibero için menajer Sascha Empacher’in İtalyan kulübü ile bir toplantı yaptığı ve görüşmelerin olumlu geçtiği iddia edlmişti.

Transfer haberini son duyuran İtalyan medyası oldu. Ülkenin saygın gazetelerinden La Gazzetta dello Sport, Milan'ın Mısırlı orta sahanın transferi için şartları zorlayacağını yazdı.

Haberde "Kessie'nin devre arasında Wolverhampton'a transfer olma ihtimali ve diğer orta saha alternatiflerinin sezona pek de iyi başlayamamaları İtalyan ekibini transfere mecbur edebilir. 27 yaşındaki oyuncunun da ocakta Beşiktaş'tan ayrılmaya sıcak baktığı belirtiliyor. Arsenal'in ise bonservis isteği net: 15 milyon euro. Milan bu ücreti düşürmek için İngiliz ekibiyle sıkı bir pazarlık yapacak" ifadeleri kullanıldı.

Cezası var

Öte yandan Beşiktaş ile ilk maçına Gaziantep FK karşısında çıkan Elneny gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza almıştı. Elneny’nin milli aradan sonra Ankaragücü karşılaşmasında Abdullah Avcı görev verirse oynayacak.

Elneny 4-2 ve 1-0 kaybedilen Slovan Bratislava ve Wolverhampton Wanderers maçlarında 90 dakika sahada kalmıştı. (Star & Hürriyet)

Etiketler :