Emre Bol: "Mehmet Ekici Beşiktaş'a gitmeyecek. Kesin!"

Emre Bol: "Mehmet Ekici Beşiktaş'a gitmeyecek. Kesin!"

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici'nin Beşiktaş'a mı geleceği yoksa F.Bahçe'ye mi gideceği netlik kazanmazken, kamuoyunda futbolcu ile ilgili ilginç yorumlar gelmeye devam ediyor.

Bilindiği üzere Mehmet Ekici Trabzonspor yönetiminin aldığı "kadro dışı" kararı sonrası, dün akşamdan itibaren tek başına idman yapmaya başladı.

Futbol yorumcusu Emre Bol, Mehmet Ekici konusunu A Spor kanalında şöyle değerlendirdi:

"TRABZONSPOR YÖNETİMİNE SESLENİYORUM"

"Trabzonspor yönetimine sesleniyorum. Hakikaten adil insanlar var yönetimde. 5 ay sonra sözleşmesi bitecek olan futbolcuya 2 milyon euro ödemek isteyen bir kulüp ortaya çıkıyor. Trabzonspor'u zarara uğratmayın. Çünkü Mehmet Ekici Beşiktaş'a gitmeyecek. En kötü senaryoda sezon sonuna kadar tesislerde çalışır, serbest kalıp Fenerbahçe'ye gelir.

"FENERBAHÇELİ YÖNETİCİ İLE GÖRÜŞTÜM."

Fenerbahçeli yönetici ile konuştum çünkü. Eğer sezon sonuna kadar Trabzonspor'da kadro dışı kalır, tek başına çalışırsa ne yapacaksınız dedim? Mehmet Delikanlı çocuk. Eğer o bizim için bunu yaparsa biz de onu yarı yolda bırakmayız dedi bana.

"SORUN BEŞİKTAŞ"

Trabzonspor yönetimi ilk başta Mehmet Ekici'ye, git Fenerbahçe ile anlaş dedi. Ekici tesislere gitmiş, oyuncuyla anlaşmış. Beşiktaş devamlı parmaklıyor bu işi. Zaten Fenerbahçe ve Trabzonspor iki gergin camia! İşleri düzeltmeye çalışıyorlar. Yapmayın bu işi.

"BEŞİKTAŞ'TA ÖYLE BİR GÖZ VAR Kİ..."

Beşiktaş'ta öyle bir göz var ki, aldığın hiçbir oyuncu kar etmiyor. Beşiktaş ile yarışıp aldığı hiçbir futboldcudan faydalanamadı Fenerbahçe. Nasıl bir şeydir anlamadım. Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye gelen futbolcular da aynı şekilde."

Etiketler :