Emre Kocadağ: ''Bizim transferi hemen yarın bitirecek yeteneğimiz ve bağlantımız var, bundan kimsenin şüphesi olmasın''

Emre Kocadağ: ''Bizim transferi hemen yarın bitirecek yeteneğimiz ve bağlantımız var, bundan kimsenin şüphesi olmasın''

Beşiktaş As Başkanı Emre Kocadağ, siyah beyazlıların gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş As Başkanı Emre Kocadağ, A Spor'a açıklamalarda bulundu. İşte Emre Kocadağ'ın açıklamaları;

"PAOK maçı sonrası hem hocamıza hem bize karşı eleştiri oldu. Kulübümüzün durumunu tekrar tekrar söylemeyeceğim. PAOK maçı öncesi olumlu olan hava bir anda algılarlarla kötü hava pompalandı sosyal medyada. Kendilerini belli ettiler erkenden."

"Elimizden geleni yaptığımızı taraftarlarımız biliyor. Hocamız da başkanımız da görevinin başında."

''Kalinic ve başka isimlerle görüşüyoruz. Bizim transferi hemen yarın bitirecek yeteneğimiz ve bağlantımız var, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ama biz Beşiktaş'ı zor duruma sokacak sözleşmelerin altına imza atmayacağız. Taraftarımız bize güvensin. Hocamızın da istediği oyuncuları, uygun maliyetlere kadroya katmaya çalışıyoruz."

Papiss Cisse temas kurduğumuz 3-4 santrfor adayından biriydi. Ancak diğer adaylar şu anda Papiss Cisse'nin önünde. Kalinic ve onun kalitesinde 1-2 alternatifimiz var. Görüşmelerimiz sürüyor."

''Forvet bölgesi için görüştüğümüz iki üç aday var forvette. Kimse 3-4 milyon maaşlı transfer beklemesin."

"Roco ile birkaç kez görüştük, işi noktalayabiliriz. Vida için teklifler var. Ne kadar ısrarcı olacaklarını göreceğiz. Karar vereceğiz. Futbolcunun da kararı önemli."

''Montero inşallah yarın İstanbul'da olacak. Genç stoper. Kiraladık. Sağ bekte Nazım Sangare de düşüncelerimizin arasında.''

"Sergen Yalçın'ın hocalığını tartışmak kimsenin haddine değil!"

"Gökhan Töre sevdiğimiz bir oyuncu. Kulübüyle olan sözleşmesi çözümlenebilirse hocamız kadromuzda görmek istiyor kendisini."

"PAOK eşleşmesi talihsiz oldu. Ligi bitirmiş dinlenmiş, tatilini, kampını ve hazırlık maçlarını yapmış bir takımdı. Oyuncuları alelacele getirsek bile 5 gün antrenmana çıksa bile belki hoca tercih etmeyecekti hazır olmayabilirlerdi."

''Balotelli konusunda da temaslar oldu fakat transfer gerçekleşmedi. Onu da gerçekleşmemiş bir transfer olarak söyleyebiliriz.''

"Rakiplerimiz ismi bile duyulmayan takımlara elenirken bu kadar eleştiri almadı. Biz alelacele transferleri yapsaydık bile, bu takımda nasıl oynayacaklardı? 'Transferler yetişmedi, o yüzden elendik' konusuna katılmam."

''Larin için devre arasından bu yana birkaç teklif aldık. Geçen sene kiraya verilmiş, maaşının çoğunu biz ödüyorduk. Hem parasını ödeyip, hem de kiraya vereceğimize Larin'den faydalanma yolunu seçtik. Bir santrafor alacağız, Larin de forma savaşına girecek. Ben Larin'den ümitliyim."

"Fatih Aksoy, Beşiktaş'ın içinde yetişmiş bir değer, Sivas'ta iyi oynadı. Bizim ihtiyacımız olan bir oyuncu vardı Alanya'da, oradan talep geldi. Sivas'ta bu performansı göstermese, belki Welinton karşısında bu ederi olmayacaktı."

"Ahmet Gülay'ın önünde zaten genç bir oyuncu, Rıdvan var. Birkaç sene orada pişmesi iyi olacaktır. Gerekirse satışı olursa da kazancımız olur."

Etiketler :