Emre Kocadağ kimdir?

Emre Kocadağ kimdir?

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ kimdir?

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş yönetiminde görev olan Emre Kocadağ kimdir? Sizin için araştırdık. 1983 doğumlu olan Emre Kocadağ, gıda işletmeciliği yapmaktadır. Kocadağ, üniversite mezunudur. Transfer komitesi üyesidir.

Kocadağ Ailesi Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ, Kocadağ Ailesi Şirketleri'nin üçüncü kuşak yöneticilerindendir. (Diğer isim Esat Kocadağ) Gıda işletmeciliği yapan grup, Sütiş ve Espressolab markaları ile bilinmekte.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ, transfer komitesinde de görevlidir. Ekim 2016'da hayatını Nikol Basoğlu ile birleştirdi. Bomonti Hilton Otel'de düzenlenen nikah törenine, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra iş ve spor dünyasından çok sayıda isim katıldı. Kocadağ, yurtiçi ve yurtdışında yaptığı yatırımlarla yönettiği marka ve şirketlere ivme kazandırdı. 

Fikret Orman'ın ikinci seçiminde yönetim kuruluna giren Emre Kocadağ, Beşiktaş'ın marka değerinin artması ve piyasa değerinin yükselmesi konularında önemli çalışmalarda bulundu.