Emre Kocadağ'dan Önder Karaveli ve transfer açıklamaları

Emre Kocadağ'dan Önder Karaveli ve transfer açıklamaları

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk oldu.

Süper Lig'in 20. haftasında düşme hattında yer alan Çaykur Rizespor ile kadrosunda 16 eksiği bulunan Beşiktaş karşı karşıya geldi. Karşılıklı gollere sahne olan maçta kazanan çıkmadı ve iki takım 2-2'lik skorla sahadan ayrıldı. Son dakikalarında sinirlerin gerildiği maçta Rizespor'dan Gökhan Gönül ile Beşiktaş'tan Montero kırmızı kart gördü.

Maç sonunda konuşan Emre Kocadağ şunları söyledi:

"Bu akşam iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum. Eksiklerimize rağmen. Arkadaşlarının yerine oynayan futbolcular iyi oynadı. Duran toptan iki tane gol yedik. Bana göre ilkinde faul var. VAR yine devreye girmedi, aleyhimizde olduğu zamanlardaki gibi.

Transfere gelmeden önce Katar'dan Süper Kupa ile döndük. Beşiktaş tarihine geçen bir sezonu geride bıraktık. Beraber yürüdüğümüz başkanımıza, kupalarda emeği geçen Sergen Yalçın'a, teknik ekibe, Önder Karaveli'ye teşekkür ederim.

Bu sezon istediğimiz noktada değiliz ama çok transfer yapacağımızı düşünmüyorum. Biz zaten transferlerimiz yaptık; Emirhan İlkhan, Emirhan Delibaş, Demir Ege var. Bu oyuncular ikinci yarı itibariyle daha fazla süre alacaklar.

Devre arasında bu transferler bizi, belki katkı alamadığımız Alex gibi isimler ikinci yarıda bizim en büyük transferlerimiz olacak.

Önder Karaveli şu an devam ediyor zaten. Önemli olan burada bizim izleyeceğimiz politika ve strateji. Önder Karaveli devam ediyor ama biz yine projemize uyan bir isimle sözleşme imzalayabiliriz. Önder Karaveli, Şenol Fidan gibi hocalar zaten bu projenin içinde olacaklar.