Emre Kocadağ'den Şenol Güneş açıklaması

Emre Kocadağ'den Şenol Güneş açıklaması

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, teknik direktör Sergen Yalçın'ın görevi bırakmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, teknik direktör Sergen Yalçın'ın istifasını değerlendirdi.

İşte Emre Kocadağ'ın açıklamaları:

"Ahmet Nur Çebi yönetimi olarak Beşiktaş'ın başına geldik. Çok zor bir süreçti. Toparlanma adına neler yapabiliriz, onu düşündük. Sergen Yalçın doğru bir zamanda, camianın evladı olarak takımın başına geldi. Bu takımdan bir şey olmaz denilen dönemde 2 kupa alarak büyük başarıya imza attık. Hep beraber bu süreçleri yaşadık. Hocamız bu işin önderliğini yaptı. Büyük ümitlerle bu sezona başlandı. O gün itibarıyla iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorduk."

'Çok ciddi yıpranmalar oldu'

Hedefe yürüyecek ekip olarak yola çıktık. Geldiğimiz noktada beklentilerimizi karşılayan sonuç olmadı. Bir sürü faktör var. Çok ciddi yıpranmalar beraberinde geldi. Ümraniye'de hocamıza destek olmak için ne gerekiyorsa yaptık. 2 hafta önce de görüşme yaptık. Hocamız bugün itibarıyla Beşiktaş camiasına zarar vermek istemediğini bize iletti. Biz de bunu uygun gördük. Beşiktaş camiası için büyük ve efsane bir isim. Bugün itibarıyla kapıdan çıktı. Bizim için büyük kazanım olduğunu düşünüyorum. Sergen Yalçın'a kulübümüzün kapısı asla kapanmamıştır. Helalleşerek ayrıldık. Bundan sonrası ile alakalı değerlendirmemizi yapacağız.

 'Tazminat maddesi yok'

"Gerekli adım atacağız. Şu ana kadar B planımız yoktu. Bugün itibariyle çalışmalara başladık. Kısa bir süre içerisinde hocamızı açıklarız. Maddi konuluk bir durum yok. Tazminat maddesi yok. Karşılıklı anlaşarak ayrıldık. Derbi öncesine hocamızı yetiştirmeye çalışacağız"

Şenol Güneş açıklaması

Asbaşkan Emre Kocadağ, "Şenol Güneş ile ilgili tasarrufunuz var mı?" sorusuna "Hepsi çok değerli isimler. Şu an isim üzerinden konuşmak doğru olmaz. Bu kulübü idare etmek için buradayız. En iyisinin olması için elimizden geleni yapacağız. Şu an için isim yok" yanıtını verdi.