Emre Mor, Beşiktaş'ın transfer gündeminde! İşte Emre Mor'un performansı

Emre Mor, Beşiktaş'ın transfer gündeminde! İşte Emre Mor'un performansı

Beşiktaş'ın transfer gündeminde hareketli saatler yaşanıyor. Celta Vigo'da oynayan Emre Mor'un Beşiktaş'ın gündemine geldiği iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, sezon başında Borussia Dortmund'dan Celta Vigo'nun yolunu tutan Emre Mor ismiyle ilgilenmeye başladı.

Celta Vigo'da kadro dışı kalan ve kendisini gösteremeyen Emre Mor ile ilgili basında çıkan transfer iddiaları doğrultusunda Beşiktaş'ın ilk olarak kiralama önerisinde bulunacağı öğrenildi.Emre Mor'un sezon sonunda transfer durumu belli olacak. Hatırlanacağı üzere Emre Mor ile ilgili Galatasaray'ın da takipte olduğu haberleri ortaya çıkmıştı.

"ARKADAŞLARININ GERİSİNDE"

Emre Mor'un antrenmanlarda takım arkadaşlarının gerisinde kaldığını söyleyen Juan Carlos Unzue, "Onu kadroya almama nedenim davranışlarıyla ilgili. Antrenmanlarda takım arkadaşlarıyla eşit seviyede değil" dedi.  Ayrıca Unzue, sezon sonunda Emre Mor ile ilgili karar vereceklerini de söyleyerek genç oyuncunun takımdan gönderilebileceğini iddia etti. 
 
Emre Mor'un Celta Vigo'da bu sezonki performansı

Celta Vigo'ya bu sezon transfer olan Emre Mor, 21 maçta forma giyerken bu maçlarda 1 gol 1 asistle oynadı. Takımıyla 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Emre Mor son maçlarda kadroya çeşitli sebeplerle alınmıyor. 

Emre Mor kimdir? Emre Mor'un kariyeri

Danimarka'da (Brønshøj) 24 Temmuz 1997 yılında doğan Emre Mor, FC Nordsjaelland U19 takımı formasını giyiyordu. Performansı ile dikkatleri üzerine çeken futbolcu Borussia Dortmund takımına transfer oldu. Danimarka'nın Lyngby FK takımında futbol yaşantısına başlayan oyuncu hızı, rahat adam eksiltmesi ve şutları ile dikkat çekiyor. Babası Türk, annesiyse Makedonya'lıdır. Babası aslen Uşak İli Sivaslı İlçesi Tatar Kasabası'ndandır.

Boyu 1.68 olan oyuncu sağ kanatta oynamaktadır. Lyngby ve Nordsjaell takımlarında oynadıktan sonra Dortmund'a transfer olmuştur. Celta Vigo'dan gelen 5 milyon Euro'luk teklifi kabul eden Dortmund yönetimi oyuncuyu İspanyol kulübüne satmıştır. (Futbol Arena)

Etiketler :