En çok isteyen Mensah'ı aldı

En çok isteyen Mensah'ı aldı

Süper Lig ve Avrupa’dan bir çok kulübün radarında bulunmasına rağmen tercihini Beşiktaş’tan yana kullanan Kayserisporlu Bernard Mensah’ın, yoğun ilgisi sebebiyle Kara Kartal’ı seçtiği ortaya çıktı.

Ajans Beşiktaş - Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için yoğun bir çalışma içerisinde bulunan Siyah beyazlılar, listelerinde ön sıralarda yer alan Bernard Mensah konusunda mutlu sona ulaşmıştı. 25 yaşındaki 10 numara konusunda Kayserispor Yönetimi’yle uzun süredir pazarlık içerisinde bulunan Kara Kartal, başarılı futbolcuyu satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladı.

Mensah’la beraber Emre’yi de...

Tecrübeli futbolcu için Kayserispor’a ilk teklifini Mart ayında yapan Beşiktaş’ın; Bernard Mensah ve takımın genç yıldızı Emre Demir için 1.5 milyon Euro önerdiği bildirildi. Sarı kırmızılıların bu teklife olumsuz yanıt vermesinin ardından yurt dışından; Rusya, Belçika ve Yunanistan, Türkiye’den de Galatasaray ve Trabzonspor’un devreye girdiği belirtildi. Jimmy Durmaz ve artı para formülüyle kapısını çalan Galatasaray’dan Emre Taşdemir, Ahmet Çalık ve bir miktar para isteyen Kayseri’nin, bu konuda anlaşma sağlayamadığı ifade edildi. (Fanatik - Murat Akbaş)

Etiketler :