En hızlı hat-trick unvanı artık Güven'de!

En hızlı hat-trick unvanı artık Güven'de!

Spor Toto Süper Lig'de 27. haftanın kapanış maçında Beşiktaş, Ç.Rizespor'u deplasmanda 7-2 yendi. Gözler Güven Yalçın'daydı...

Ajans Beşiktaş - Rize'de dün gol şov vardı. Başrol ise Beşiktaş'ındı. Siyah-Beyazlılar, ligin en zorlu deplasmanlarından birinde adeta gol olup yağdı. Sezonun ikinci yarısının en formda takımlarından biri olan Rizespor karşısında müthiş bir futbol sergileyen Şenol Güneş'in öğrencileri, milli aradan 7-2'lik tarihi bir galibiyetle döndü.

7-2’lik Rize galibiyetinde birçok isim ön plana çıktı. Ancak gecenin flaş ismi, Adem Ljajic ile birlikte Güven Yalçın oldu. Üstelik Güven’e maçın yıldızlarından biri olmak için sadece 21 dakika yetti!

20 yaşındaki oyuncu, Burak Yılmaz’ın yerine oyuna dahil olduktan 2 dakika sonra golünü attı. 82. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Güven, 89’da ceza sahası dışından harika bir şut çekti. Hakem önce avutu gösterse de topun delik ağlardan dışarı çıktığı anlaşılınca genç oyuncu 19 dakikada hat-trick yapmış oldu.

20 yaşındaki futbolcu bu sezon ligde bir 3 gol atan ilk yerli oyuncu ve en hızlı hat-trick yapan isim olma unvanlarını da ele geçirdi! (Fanatik)

Etiketler :