Enzo Roco: "Oynatmayacaksanız bırakın beni gideyim"

Enzo Roco: "Oynatmayacaksanız bırakın beni gideyim"

Geçen sezon fazla forma şansı bulamayan Enzo Roco, gitmek istediğini yönetime bildirdi

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın geçen sezon Meksika'nın Cruz Azul ekibinden büyük umutlarla transfer ettiği ancak sadece 10 maçta şans bulabilen Enzo Roco, bu sezon da kulübeye mahkum kalmak istemiyor. 

Bir önceki kulübünün değişmez isimlerinden olan, Şili Milli Takımı'nda da forma giyen Roco, Beşiktaşlı yöneticilerle görüşerek "Benim oynatmayacaksanız ayrılayım" dedi.

Şilili futbolcunun yapılan görüşmede "Geçen sezon neredeyse hiç forma şansı bulamadım. Milli Takım'da sürekli oynuyordum ancak Beşiktaş'ta oynayamadığım için bu yıl Copa America kadrosuna da alınmadım. İçinde bulunduğum durum kariyerime zarar vermeye başladı. Eğer yeni teknik direktör bana şans vermeyi düşünüyorsa kalayım. İstenmiyorsam ayrılmak istiyorum. Zaten beni isteyen kulüpler de var" dediği öğrenildi.

Beşiktaşlı yöneticiler ise Roco'ya "Ayrılmak istiyorsan 5 milyon Euro bonservis bedeli getirmen gerek" derken, son kararı teknik direktör Abdullah Avcı'nın vereceğini ilettiler. 26 yaşındaki Roco geçen sezon çıktığı 10 maçın sadece 4'ünde ilk 11'de şans bulabilmişti. Roco, Avrupa Ligi'nde Sarpsborg'a bir gol atmıştı. (Hürriyet)