Ercan Taner: "Belki de Beşiktaş için final maçıydı!"

Ercan Taner: "Belki de Beşiktaş için final maçıydı!"

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaştı. Ercan Taner maç için neler söyledi?

Ajans Beşiktaş - Deneyimli sunucu ve Fanatik gazetesi yazarı Ercan Taner, Beşiktaş'ın deplasmanda E. Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşma hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Taner şunları söyledi:

"Hedefiniz şampiyonluksa maça coşkulu başlamanız lazım. Beşiktaş maça böyle başlayamadı. Beşiktaş'ın maçı 2-1 kazanması önemli ve artık Beşiktaş'ta şampiyonluk yarışının tam ortasında. Belki de Beşiktaş için ligin final maçı Malatyaspor maçıdır"


Süper Lig'de 22. haftanın perdesi Malatya'da açıldı. Puan kaybı istemeyen Beşiktaş, iç sahada Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzon’u gol yemeden deviren Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup etti ve bu sezon ilk kez 3'de 3 yaptı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren goller 50. dakikada Atiba ve 70. dakikada Ljajic'den geldi. Malatya'nın tek sayınını ise 65'de Ömer Şişmanoğlu kaydetti. 3.sıradaki yerini sağlamşatıran Beşiktaş, puanını 39'a yükseltti ve maç fazlasıyla Galatasaray'ı yakaladı. 34 puanda kalan Yeni Malatyaspor ise 4. sırada kaldı.

Etiketler :