"Erce'nin Beşiktaş'a transferi bizi mutlu eder"

"Erce'nin Beşiktaş'a transferi bizi mutlu eder"

Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Erce Kardeşler’in Beşiktaş’a transfer olacağı yönünde çıkan haberlerin ardından açıklama yaptı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş ve Trabzonspor’un dışında birçok kulübün Erce ile ilgilendiğini ifade eden Eroğlu, Roma forması giyen Cengiz Ünder’in de bir sonraki adresinin Premier Lig olabileceğini dile getirdi.

Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Hüseyin Eroğlu’nun açıklamaları şu şekilde;

 

“Erce’nin Beşiktaş ve Trabzonspor’un gündeminde olması normal”

Erce çok başarılı bir kaleci. Tabi ki Beşiktaş’ın gündeminde olması çok normal. Trabzonspor da takip ediyor. Avrupa’dan takip edenler var. Günümüzde olması gereken tüm özelliklere sahip. Takımımıza büyük güç katıyor. Erce Kardeşler için Beşiktaş’ın ve birçok kulübün ilgilendiğini biliyoruz. Ancak; resmi bir transfer teklifi gelmedi. Erce’yi Standard Liege istedi. Meksikalı kaleci Ochoa’nın transferini bekliyorlardı. Erce’yi davet ettiler, orayı gezdirdiler. Ama transfer gerçekleşmedi. Sezon sonunda tekrar gerçekleşebilir. Kendilerine uygun bir kaleci olduğunu biliyoruz. Erce bu sezon da iyi bir performans ortaya koydu.

“Erce Beşiktaş’a giderse başarılı olur”

Erce, tabi ki günümüz kalecilerinin özelliklerine sahip. Tabi ki kurtarıcı olması gerekiyor ama ayakları da iyi olmalı. Erce bu profile uygun bir kaleci. Beşiktaş’a giderse başarılı olacağını düşünüyorum. Transfer olursa birinci kaleci olacağını düşünüyorum. Bu potansiyele sahip bir kaleci. Bir anda Türkiye’nin gündemine oturacaktır.

"Erce’nin Beşiktaş’a transferi bizi mutlu eder"

Yıllardır Cengiz, Çağlar gibi oyuncular için söyledim. Benim bir futbolcumu istiyorlarsa ve geleceği seviyeyi gözlemleyebiliyorsak gitmesini istiyorum. Erce Kardeşler’in Beşiktaş’ta olması elbette bizi çok mutlu eder. (Ajansspor)

Etiketler :