Erdal Torunoğulları affını istedi

Erdal Torunoğulları affını istedi

Beşiktaş'ta Futbol A.Ş'deki görevini Başkan Ahmet Nur Çebi'ye devreden Erdal Torunoğulları'nın yönetimden affını istediği iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Ahmet Nur Çebi’nin isteğiyle AŞ’deki başkanlık görevini bırakan Erdal Torunoğulları’nın yönetimden den ayrılmaya karar verdiği iddia edildi… İşleri Hollanda’da olan ve zamanının büyük kısmını bu ülkede geçiren Torunoğulları’nın ayrıca bazı sağlık sorunları da bulunduğu bu yüzden affını istediği bildirildi. Başkan Çebi’nin AŞ’den ayrılmasına rağmen Torunoğulları’nın yönetimdeki görevini bırakmasını istemediği öğrenildi. Daha önce Adnan Dalgakıran’ı ikna eden Çebi’nin, Torunoğulları’na, “Takım iyi gidiyor. Herşey yolunda. Bir yönetim krizi varmış gibi sorun olmasın. Sakın görevi bırakma” diyerek ricacı olduğu öğrenildi. 

Devre arası transferleri Erdal Torunoğulları'ndan

Beşiktaş Başkanı Çebi’nin Ocak ayında yapılacak transferleri Erdal Torunoğulları’na bırakacağı da gelen bilgiler arasında… Cladio Bravo ve Balotelli transferleri nedeniyle Sergen Yalçın’la arasına kara kedi girdiği iddia edilen Torunoğulları, Rosier ve Ghezzal transferi sayesinde kendisini affettirmişti.

Başkan Çebi’nin, Torunoğulları’na, “Bu transferi senden iyi kimse yönetemez. Bize bulacağın yeni Ghezzal ve Rosier’lerle şampiyonluğa gideceğiz” dediği öğrenildi. (Fotospor)

Etiketler :