Erdal Torunoğulları'ndan transfer itirafı! 'Salih Uçan, Gökdeniz Bayrakdar'

Erdal Torunoğulları'ndan transfer itirafı! 'Salih Uçan, Gökdeniz Bayrakdar'

Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları, transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta yönetici Erdal Torunoğulları, A Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Sergen Yalçın ile devam edeceklerini belirten Torunoğulları, "Sergen hoca gelecek sezon da hocamız olacaktır. Herhalde hoca da öyle düşünüyordur, bu konuda sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Biz çalışmamızı ona göre yapıyoruz. Kader, kısmet ama Sergen Beşiktaş'ın efsanesi." dedi.

Salih Uçan hakkında da da konuşan Erdal Torunoğulları, "Şu an transfer konularına giremem. Hocamızın transfer listesini beklemek zorundayız. Onun onayı, ardından başkanın onayı lazım. Bir sürü görüştüğümüz oyuncular, listemiz var ama somut olarak şu an hiçbir şey yok" dedi.

"GÖKDENİZ TRANSFERİ SON ANDA OLMADI"

Erdal Torunoğulları, Antalyaspor forması giyen Gökdeniz Bayrakdar'ı çok istediklerini ancak transfer haberlerinin çıkmasının ardından sonuçlandıramadıklarını dile getirerek, "Gökdeniz Bayraktar transferini sen (Sercan Dikme) önceden duyurduğun için yapamadık. Son anlarda sonuçlanmadı." ifadelerini kullandı.

"ABOUBAKAR ÇOK KARAKTERLİ BİR FUTBOLCU"

"Aboubakar riskli bir transferdi. Sözleşme konusunda bizi de çok zorlamadı. Adamın şu anda 21-22 gole katkısı olmuş. Bir santrfor başka ne yapabilir. Son haftalarda sakatlandı, oynama şansı olmadı. Keşke oynayabilseydi. Aboubakar, Beşiktaş'ı çok seven karakterli bir futbolcu. Şu ana kadar Aboubakar konusunda görüşmemiz olmadı."

"JOSEF İLE MENEMEN YERKEN TRANSFER BİTTİ"

"Josef ile sohbet ediyorduk. Oturduk bir menemen yedik. O arada pazarlıkla transferi bitirdik. Sonra Josef kalktı, 'Keşke menemenin parasını ben ödeseydim. Bu iş nasıl oldu? Hangi arada anlaştık anlamadım' dedi. Geçen gün bana bunu hatırlatıyor."

"BÜTÜN BEŞİKTAŞLILAR NECİP'İ UNUTMASIN"

"Beni en çok zorlayan transfer Mensah oldu. En kolayı da Josef. Senin yüzünden bir transferi yapamamıştık mesela. Necip'in yaptığı fedakarlık beni çok etkilemişti. 'Erdal abi siz gidicisiniz ama biz kalıcıyız. Biz Beşiktaşlıyız. Biz yapmayacağız da kim yapacak?' demişti. Necip'i bütün Beşiktaşlılar asla unutmasın. Bir önceki yönetim her şeyi bıraktı gitti. Beşiktaş'ı terk ettiler. Zaten işler iyi gitseydi bırakmazlardı. Biz geldik ve olmayan parayı yönetmeye çalıştık. Ben bazen parasızlığa şükrediyorum. Elimi daha da güçlendiriyor. 'Para yok' diyorsun. Bu kadar basit." (Futbol Arena)