Erdal Torunoğulları'nın forvetleri

Erdal Torunoğulları'nın forvetleri

Beşiktaş’ta forvet transferi tam anlamıyla çıkmaza girdi... bu yüzden siyah-beyazlılar 3 koldan arayışlara ve görüşmelere devam ediyor. Bir yandan Ahmet Nur Çebi, diğer yandan Erdal Torunoğulları ve Emre Kocadağ farklı isimlerle görüşmelerde bulanıyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ta forvet transferi tam anlamıyla çıkmaza girdi... bu yüzden siyah-beyazlılar 3 koldan arayışlara ve görüşmelere devam ediyor. Bir yandan Ahmet Nur Çebi, diğer yandan Erdal Torunoğulları ve Emre Kocadağ farklı isimlerle görüşmelerde bulanıyor.

Torunoğulları; Kalinic, Ze Luis, Aboubakar ve Papiss Cisse ile görüşüyor.

Kalinic için 1.5 milyon euro kiralama 2.5 milyon euro satın alma opsiyonlu bir teklif yapıldı. Atletico teklifi kabul etti. Ancak yılda 2.5 milyon euro’nun altına inmek istemeyen Sırp golcü için ödeme sorunu ortaya çıktı.

Ze Luis için Porto, Taremi’yi aldığı için elden çıkarmaya hazır. Ancak 12 milyon euro’ya maledilen Yeşil Burun Adalı forvet için satın alma opsiyonunun “kesin satın alma” opsiyonu olarak vermek dışında başka bir düşüncesi yok.

Aboubakar ise en hazır isim. Ancak Fikret Orman’ın bahsettiği “gizli” hastalık yüzünden Kamerunlu oyuncunun transferine imkan verilmiyor.

Cisse ise son aday. Ancak o da 35 yaşına bakmadan 1.5 milyon euro’da diretiyor. (Fotospor)

Etiketler :